Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Allianz Trade in Nederland
Allianz Trade in Nederland

nvt
Als je een probleem hebt wil je graag meteen een antwoord. Voorbeeld: De polis bleek omgezet waardoor we nagenoeg alle limieten kwijt waren. Dit leek opgelost maar, zo bleek vorige week, ontbreken nog altijd een aantal limieten. Ik heb Allianz gevraagd hoe dit zit maar heb daar nog altijd geen antwoord op. Ook verloopt het contact t.a.v. de limieten slecht. Mijn ervaring bij *** is dat ik rechtstreeks contact had met de betrokken medewerkers en managers waardoor er snel tot een oplossing gekomen kon worden. Bij Allianz heb ik nauwelijks contact en moet ik afwachten wanneer jullie met wat komen.
geen toelichting beschikbaar
ALTIJD prettig contact met het team. Ze zijn persoonlijk en hebben goede kennis van de organisatie. Top!
geen toelichting beschikbaar
Ik heb vaak contact met *** of het algemene nummer. Ik word (maar ook mijn collega's ervaren dit) altijd goed geholpen. Duidelijke informatie en snelle reacties. Ga zo door!
geen toelichting beschikbaar
Vriendelijk aan de telefoon, maar per mail naar mijn mening waardeloos. Krijg geen bevestiging of reactie, ook niet van de stand van zaken. Meerdere malen dezelfde vraag moeten stellen in een ander mail. Pas na aandringen via de telefoon kreeg ik een bevestiging. Nu maar afwachten of dit ook daadwerkelijk is doorgevoerd.