Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Allianz Nederland
Allianz Nederland

over de afhandeling van schade van een autoverzekering

Martijn Suithoff
Communicatie en geen beloftes doen die niet na worden gekomen. Ook wat grip op de onderaannemer zou niet misstaan
snelle reactie en schade is keurig afgehandeld, zowel materieel als administratief
A van de Wal
Ik ben totaal niet te vreden. Het begint bij de onbereikbaarheid van jullie dienst en de onduidelijkheid van welk telefoonnummer jullie bereikbaar zijn. De snelheid van afhandelen van de schade is zeer traag. Ik kreeg van de dealer een herinnering dat de factuur nog steeds open stond na een maand reparatie. Uiteindelijk na weer een halfuur zoeken en wachten en doorverbinding kwam ik in contact met ***. Zei heeft mij super goed geholpen en gezorgd dat de de juiste persoon de afhandeling van de schade heeft afgewikkeld. Een pluim voor ***!!!
Jan Kroes
Duurde lang 4 maanden.
Gemeld bij BMW dealer en met een van uw medewerkers telefonisch contact gehad ipv schadeformulier. Allemaal prettig verlopen
Valt niets aan toe te voegen.
Alles is gewoon goed geregeld
Afspraak, neerzetten en ophalen Top
geen toelichting beschikbaar
Er was schade aan de auto, lek vloeistof. Auto opgehaald door *** , vervangende auto. Na reparatie auto terug. Bericht van Allianz wat de schade is geweest en netjes afgehandeld. Helemaal top, ook mede dankzij BMW***