Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

ADD Business Point
ADD Business Point
ADD Business Point is een flex werk concept waarbij we zorgen dat je bedrijf op één van onze locaties wordt gevestigd en je op al onze locatie kan werken wanneer en hoe jij dat wilt. We zijn op weg naar 50 locaties in Nederland en hebben ook vestigingen in België, Duitsland en Frankrijk.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Ik ben geweldig en zeer snel geholpen, na een zeer zware teleurstelling elder
Super geholpen
zeer soepel verlopen! Prettig te woord gestaan. Bedankt!
Prima. Snel geholpen.
Goed bereikbaar, snelle reactie bij vragen en een vast aanspreekpunt.
Wij hadden ern ruimte gehuurd in amsterdam, en nooit meer!
Onze collega's hebben meer dan 2 uur voor een dichte deur gestaan. Er was niemand te bereiken om de deur open te doen, het nood nummer gad geen gehoor en de grote baas Florentijn van den bos, was niet te bereiken. we werden van het kastje naar de muur gestuurd.
Hierdoor hebben we 2 zeer goede klanten moeten afzeggen die geboekt stonden in die eerste twee uur. Een daarvan is slecht ter been en was speciaal met de taxi gekomen. We hebben dit uiteindelijk goed met haar gemaakt door een nieuwe datum te prikken op een andere locatie, de taxikosten waren deze keer voor onze rekening.

Uiteindelijk kan het gebeuren dat een deur niet open gaat en als Add Concept het fatsoenlijk had opgelost dan was er niks aan de hand. Het enige wat men voor ons wil doen is die 2 uur gratis inhalen als we een nieuwe boeking doen. Maar dat zien we helemaal niet zitten, vooral de manier waarop er met ons werd omgegaan heeft ons een zeer naar gevoel gegeven. Er kon nog geen sorry vanaf. Onderhand hebben we de rekening nog niet betaald maar worden we wel op zeer agressieve wijze bestookt met Incassobedrijven.
Goed te woord gestaan, duidelijk concept, snel geregeld
Top service
dank voor de snelle actie
Fijn dat het geregeld is.

Loading...

Het eKomi zegel