Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

ADD Business Point
ADD Business Point
AIG Nederland is sinds 2008 actief in het ondersteunen van bedrijven met diverse diensten op maat. ADD Business Point is het onderdeel van AIG Nederland dat zich specifiek richt op deze flexibele werkoplossingen en bedrijfsdiensten. ADD Business Point richt zich op het verhuren van flexwerkruimtes, het aanbieden van vestigingsadressen voor bedrijven, postvoorziening, telecomdiensten en andere zakelijke services.

Vriendelijk en behulpzaam
Goede en snelle reactie. Dank.
Er zijn geen mogelijkheden voor telefonisch overleg naar aanleiding van foutieve facturering. Op emails wordt helaas niet gereageerd
Prima geholpen
Vlotte opvolging, heldere toelichtingen en uitleg, zeer verzorgde indruk.
Zo snel om te antwoorden.
***, hartelijk dank voor jouw tomelijke inzet om mij het laatste zetje aan vertrouwen te geven voor de opzet van mijn nieuwe toko. Daar waar Internationaal best wel critisch gesproken wordt over de Nederlandse service bewijs jij het tegenover gestelde. Als een buitenlander nu zegt dat de service in Nederland slecht is zal ik mijn verweer klaar hebben. Nogmaals mijn dank, het was een genoegen om mijn ervaring met jou te mogen delen. Groet ***
Prima geholpen. Hoop dat het goed gaat in de praktijk!
Nav een open sollicitatie die ik naar jullie heb gestuurd, kreeg ik de volgende dag al antwoord. Dat is supersnel.
Zeer snelle reactie van Mevr *** en heel klantvriendelijk !!! En ook zeer behulpzaam.