Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Hulpmiddelwereld
Hulpmiddelwereld
Hulpmiddelwereld is specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen. Onze hulpmiddelen zorgen voor een verhoging van de zelfredzaamheid, zodat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Tevens biedt Hulpmiddelwereld specialistische hulpmiddelen aan. Deze hulpmiddelen zorgen voor een lagere fysieke belasting van verzorgers. Voorbeelden hiervan zijn de transfer hulpmiddelen en de aan- en uittrekhulp voor steunkousen. Hulpmiddelwereld verzorgt ook hulpmiddelen op het gebied van revalidatie, zoals handtrainers, braces, gymnastiek hulpmiddelen, krukken en douchehoezen. Maar voor de gebruiker zelf bijvoorbeeld ook zoals bij een sta-op stoel.

De robotkat was 2 dagen later al binnen.
Ziet er goed uit en oma is helemaal blij.
Deze keer was mijn bestelling wel heel erg snel ene dag besteld andere dag kwam het grote pak al!! de chauffeur bracht dit ook nog voor mij boven op de overloop!
(had nog een choc.letter)
Altijd snel en correct geleverd
Snelle en fijne afhandeling zeker voor herhaling vatbaar
Snelle levering en goede service
Ik bestelde een zwarte beker en een grijze. Zwarte niet meer voorradig.

Was iets duurder dus geen verzendkosten.

Nu 2 grijze ( 49,90) ook geen verzendkosten.
Verbaast over de reactie van mijn dementerende zus!! Zo blij mee! Voldoet zeker aan de verwachting. Ze is er erg blij mee!! Echt aan te bevelen
Snelle levering en goede service
Ik bestelde een zwarte beker en een grijze. Zwarte niet meer voorradig.

Was iets duurder dus geen verzendkosten.

Nu 2 grijze ( 49,90) ook geen verzendkosten.