Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Hulpmiddelwereld
Hulpmiddelwereld
Hulpmiddelwereld is specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen. Onze hulpmiddelen zorgen voor een verhoging van de zelfredzaamheid, zodat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Tevens biedt Hulpmiddelwereld specialistische hulpmiddelen aan. Deze hulpmiddelen zorgen voor een lagere fysieke belasting van verzorgers. Voorbeelden hiervan zijn de transfer hulpmiddelen en de aan- en uittrekhulp voor steunkousen. Hulpmiddelwereld verzorgt ook hulpmiddelen op het gebied van revalidatie, zoals handtrainers, braces, gymnastiek hulpmiddelen, krukken en douchehoezen. Maar voor de gebruiker zelf bijvoorbeeld ook zoals bij een sta-op stoel.

Ik heb heel positieve ervaringen met Hulpmiddel-webshop, de service is super snel en efficiƫnt. Er is een uitstekende verhouding van prijs en kwaliteit en ik zal deze webshop zeker verder aanbevelen!
Website biedt voldoende informatie om een juiste beslissing tot aankoop te nemen
Gisteren besteld vandaag geleverd.
Levering was snel en zeer correct.
Product wat was besteld keurig eventjes verpakt.
Kortom een dikke 10 verdient
Levering was snel en zeer correct.
Product wat was besteld keurig eventjes verpakt.
Kortom een dikke 10 verdient
Gisteren besteld vandaag geleverd.
De website is duidelijk en laat de prijs /kwaliteit duidelijk zien en licht in de presentatie. van het product de
Verschillen zien. De uiteenzetting wordt in het Nederlands gesproken, maar er wordt duidelijk gemaakt dat de gasten een inbreng hebben en er goed naar geluisterd wordt.
Een verbetering werkt in ieders voordeel toch.

Met vriendelijke groet B.M. Ypma Leemker.
Ik heb al verschillende bestellingen geplaatst die ook volgens afspraak zijn geleverd, degelijk verpakt en voordelig in prijs , zeker een aanrader
Het Washington niet onze eerst bestelling... and we zijn altijd tevreden. Dank u
Niet toe te voegen