Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Schlechter Transport en Verhuizingen B.V.
Schlechter Transport en Verhuizingen B.V.

Eerste keer verhuisservice ingezet. En wat een uitkomst. In een tijd van drukte ontzorgt dat oprecht. Het is wel een flinke investering die je in de verhuizing mee moet begroten.
Beide keren volledig ontzorgd in de verhuizing, laatste keer na overlijden.
Alles liep volgens planning en op rolletjes. Het team was uitstekend op elkaar ingespeeld. Iedereen wist wat te doen. Alles is op beheerste manier ingeladen en op het nieuwe adres op zijn plaats gezet. Aanpakkers!
Vanaf het eerste contact, via de opname van onze verhuizing naar de twee verhuisdagen bleke Jeroen en zijn team zeer flexibel (3 of 4 keer verhuisdatum verschoven ivm vertraging bij koop in Duitsland), vriendelijk, amicaal én professioneel. Nergens werd er gemopperd of was iets te moeilijk. Wij hadden op beide dagen alle vertrouwen in de verhuizers. Ik zou Schlechter aan iedereen aanbevelen!
Jeroen kwam zelf om te kijken wat er gebeuren moest. Hij heeft alles keurig geregeld. Dozen, inpakpapier en plakkers werden bezorgd. Op de dag, precies op tijd, kwamen de gezellige ploegen om onze spullen naar opslag te brengen en naar ons nieuwe huis. De mannen waren heel vriendelijk en tegemoetkomend. Het werk ging snel en ze hebben goed op onze spullen gepast.
Het team van 2 medewerkers van Schlechter transport heeft onze verhuizing vlekkeloos laten verlopen.

Wij waren er heel blij mee!!!

Wij waren er heel blij mee!!!
Vakmensen met humor om de stres van de bewooners weg te nemen
de drie medewerkers van Schlechter hebben geen ogenblik rust genomen, werkte aan een stuk door en niks was te veel voor ze.
Wij, echtpaar van bijna 80 jr, slechtziend, hebben ons volledige vertrouwen kunnen geven aan de mannen van Schlechter, alles is met zeer goede service uitgevoerd.

Ze waren zorgvuldig met inpakken, de prijs was prima omdat we dwars door het land moesten. Op plek van bestemming hebben ze alles op onze aanwijzingen op hun plek gezet. Perfect uitgevoerd en wij zijn er heel blij mee!