Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Tintrio.nl
Tintrio.nl

Samuel v.
Netjes verzonden, zeer snel ontvangen en alles klopt Sikkens Rubbol voor een mooie prijs.
Robert d.
Voordelig en goed en netjes verpakt. Volgende keer weer hier bestellen Ik heb voornamelijk grondverf besteld. Deze is hier aanzienlijk goedkoper dan andere winkels en webshops. Ook gaat het hier om 1 liter Ipv 0,75 liter. Het gaat om Unigrund Bunt. Boven €*** geen verzendkosten dus gelijk maar 3 blikken besteld!
V P.
Ik wilde mijn eerste bestelling annuleren. Maar dat lukt niet. Nu dat ik ook nog niks heb ontvangen zo veel dagen later, ben ik niet echt happy.
Marcel W.
Top bedrijf snel geleverd.
A B.
Grote sortering, prima prijs, geweldig goed verpakt en snel geleverd.
Cor W.
Alles wat ik gewenst heb top voor mijn een 10
Gerrit S.
Blijvend scherpe prijzen en hufterproef verpakking. De exclusievere Sikkens verven ontbreken wel in het programma voor buiten: De XD High Gloss en Primer Extra. Dat zal wel een bewuste keuze zijn. Om het Sikkens programma behapbaar te houden.
Mike K.
Zoals voorheen sterk concurerende prijs voor klasseverf van sikkens. Op de door mij gewenste kleur gemengd, prima. Ik had een foutje gemaakt met bestellen. Na ontvangst van de factuur direkt contact gezocht. Een zeer vriendelijke en begripvolle dame van de klantenservice heeft direct voor mij gecorrigeerd. goed geinformeerd van het leveringproces.

Kortom, uitmuntend en 5 sterren dik verdiend.
C K.
Süper
Arlo V.
Snelle levering en goed email contact !
Prijzen zeer concurrerend.
Een aanrader en mijn nieuwe favouriete verfwinkel!