Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Buchrnhornen
Buchrnhornen
Buchrnhornen is al 75 jaar een begrip als het gaat om bewegingsoplossingen op maat. In alles wat we doen staat het individu centraal. Elke voet is anders en iedereen heeft andere wensen en behoeften. Vanuit dit vertrekpunt analyseren én adviseren we iedereen die vragen en/of klachten heeft rondom voeten en bewegen. We hebben alles in huis om een bijdrage te leveren aan het bevorderen van bewegingsvrijheid, van steunzolen tot comfortschoenen en van braces tot orthopedische schoenen. Hierdoor zijn we in staat onze klanten de beste oplossing te bieden.

Ik kom er al jaren en ben altijd tevreden geweest. Maar waar ik andere jaren in 2 consulten klaar was, 1ste keer meten en 2de keer passen en aanpassen, was dat nu 5x. Reden daarvoor is m.i. dat er te weinig tijd genomen werd. Jammer, want uiteindelijk kost dit méer tijd!
Kleine veranderingen laten doen is mogelijk
De aftersale service liet weleens wat te wensen over. Drie keer terug geweest voor een niet goed zittende inlegzool.
als goed
Perfect gemaakte schoenen
Doen stinkend hun best om het voor de klant 100 % in orde te krijgen
ben zeer tevreden
Vlotte afhandeling
Vriendelijke personeel
Zeer klantvriendelijk personeel en makkelijk om een afspraak te maken voor de voetverzorging