Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Coolblue
Coolblue

Over het algemeen ben ik erg tevreden over de bestelmethode en levering; duidelijk, efficiënt en met tijdige updates. Deze keer kwam de koerier echter een kwartier vroeger dan het opgegeven tijdslot, waardoor ik me moest haasten om thuis te zijn. Begrijp me niet verkeerd: ik waardeer de service enorm, maar als er een planning wordt doorgegeven, is het wel belangrijk dat die ook wordt gevolgd. Mensen stemmen hun dag daarop af. Bedankt voor de vriendelijke levering en gewoon even ter info voor de toekomst!
Ik heb een uitnodiging gekregen om deze monitor te beoordelen,
maar ik heb het product nog steeds niet ontvangen.
Besteld op donderdag 31 oktober, vandaag is 3 november, en nog niets geleverd.

Jullie belofte “vandaag besteld, morgen in huis” klopt duidelijk niet.
Wat nog erger is: de klantenservice stelde voor dat ik zelf naar de winkel zou gaan om een nieuwe te kopen
en de originele bestelling later terugbreng als die ooit aankomt.

Dat is geen oplossing, dat is absurd.
Heel teleurstellende ervaring met Coolblue
Coolblue is ons ding, snel, accuraat advies en stipte levering ! Bepalend is de aanpak van het team in Kuurne in het bijzonder Daisy. Super ervaring
Simpele en duidelijke winkel. Heel overzichtelijk en goeie uitleg per product.
Commander avant 23h00 et reçu le lendemain!
Très bonne poêle à frire!
Vlotte omruiling van Garmin Venu 3 in garantieperiode. Ristorno van de volledige aankoopprijs waardoor ik let opleg van slechts 50 EUR de nieuwe Venu 4 kon aankopen.
Geleverd zoals voorzien en zonder omwegen
Levering altijd zoals beloofd snel en goede klantenservice
Produits remplacé dans les meilleurs délais après avoir essayé de le réparer. Service après ventes impeccable. Je recommande Coolblue pour leur service clientèle
alles naar wens