Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Coolblue
Coolblue

Online bestellen ging zeer goed, zelfs aanduiden dat ik met eco cheques kon betalen was geen enkel probleem. Ochtend erop afhalen in de winkel te Hasselt was een unieke ervaring. Op een zeer klantvriendelijke en overzichtelijke manier aanmelden, vlak erna werd ik al beleefd aangesproken en even erna had ik mijn bestelling al in mijn handen. Kon het overal maar zo eenvoudig zijn. Knap werk van jullie, ik ben fan en deel aan iedereen mijn ervaring bij jullie.
Deftig materiaal, goede prijs, vlugge bestelling
Très facile de commander online avec Cool Blue.
Ensuite le retrait en magasin le jour même est un grand avantage rapide et facile.
facilité d'accès au site et rapidité de réception des achats
bons délais
etat impeccable à la livraison
tres bon livreur (Bpost)

on va continuer a travailler ensemble ! :-)
Snelle levering en goede communicatie hierover. Vriendelijk bij de levering van het product
jusqu'à présent parfait, rien à reprocher.
Mijn otterbox hoesje van mijn smathphone werd zonder aarzelen vervangen toen de rand los kwam.

Mvg
Voor mijn gezin is Coolblue de meest betrouwbare winkel van allemaal. Ze stellen nooit vervelende vragen en de service is top! Eerlijk duurt het langst zou een muze van hen kunnen zijn……
Een tweedekanstoestel aangekocht. Bij levering toch andere schade dan vermeld. Nieuw toestel de volgende dag geleverd en deze was prima in orde!