Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Drankenshop Broekmans
Drankenshop Broekmans
Drankenshop Broekmans bouwt online voort op meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij onder meer een uitgebreide voorraad, toegang tot exclusiviteiten, en een snelle verzending proberen wij een verschil te maken en onze klanten op een goede manier aan sterke dranken (whisky, gin, rum, ...), wijn en champagne te helpen.

Na bestelling en betaling had ik binnen no-time mijn pakket met twee flessen whisky in huis. Het waren echter niet de flessen die ik voor ogen had, want ze kwamen uit een batch die 2,5 jaar later geproduceerd was dan die op de foto in de webshop. Bij navraag kreeg ik als antwoord dat op de website vermeld staat dat dit normaal is bij deze shop en als je op zoek bent naar een specifieke batch je eerst navraag moet doen via mail. M.a.w. pech gehad, had je maar op moeten letten. Het staat inderdaad op de site, in kleine grijze lettertjes, maar relevante info dient gewoon duidelijk bij het artikel vermeld te staan i.p.v. op navraag beschikbaar gesteld te worden.
Dit was mijn eerste bestelling bij Broekmans en tot de transparantie op hun site verbetert ook mijn laatste.
Schitterende website, heel duidelijk naar voorraad en prijs. Top levering!!
Goede prijzen en vlot verzonden
Schitterende website, heel duidelijk naar voorraad en prijs. Top levering!!
Goede prijzen en vlot verzonden
Super service magnifique bouteille ❤️
Eerste keer whisky bestelt. Zeer goed op de hoogte gehouden van het proces, prettige prijzen en super verpakt. Zal zeker meer bestellen.
Zelfs in Japanse sake een zeer interessant aanbod, snel en vakkundig ingepakt geleverd. Absoluut aanbevolen!