Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Drankenshop Broekmans
Drankenshop Broekmans
Drankenshop Broekmans bouwt online voort op meer dan 30 jaar ervaring. Dankzij onder meer een uitgebreide voorraad, toegang tot exclusiviteiten, en een snelle verzending proberen wij een verschil te maken en onze klanten op een goede manier aan sterke dranken (whisky, gin, rum, ...), wijn en champagne te helpen.

Rien à redire, produit indiqué de stock et livré le lendemain ce qui était parfaitement le cas; emballage très soigné
Commande effectuée et livrée en moins de 24h, service rapide. Super bien emballé et protégé. Vraiment satisfaite.
succesvol geleverd met fijne attenties
Site super détaillé et prix très corrects.
Service d'envoi performant et de qualité. J avais commandé avec une livraison différée et cela est bien arrivé. Dans une boîte où les bouteilles sont parfaitement protégées et petites touches d'attentions avec petit cadeau et un jeu.
Je recommande sans hésitation.
Super snelle levering .
Ik was op zoek naar een kerst kado voor mijn man .
Die heeft altijd Carlos 1 naar zijn vader gegeven als geschenk maar nog nooit een voor zichzelf gekocht dus hier de imperiaal gezien en dacht dat is nu het moment om hem iets speciaals te geven waar hij veel plezier zal hebben met deze
Duidelijke website
Site super détaillé et prix très corrects.
Je recommande sans hésitation.
Super snelle levering .
Ik was op zoek naar een kerst kado voor mijn man .
Duidelijke website
Emballage au top, bien protégé, colis reçu rapidement , services au top !