Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

24 Horeca
24 Horeca

Telefonisch goed bereikbaar met uitstekend advies.
Zelfs na de aankoop/levering kundig advies.
Ik kocht van hun online een vuilbak van 80 L. Er werd een model van 60 L geleverd. Toen ik dit meldde vertelden ze dat er een prijsfout op hun site stond en dat ik €6 moest bijbetalen om de correcte bak geleverd te krijgen.
Ik wees hen erop dat het factuur een bak van 80 L vermeldde en dat ik ook verwachtte dat deze geleverd werd. Daarop werd geantwoord dat ze een retourticket zouden opsturen en dat ik de bak maar op een ander moest kopen.
Zo gezegd, zo gedaan. Ik kocht een bak bij de concurrentie (€0,42 duurder dan hun oorspronkelijke prijs)
Ik verstuurde de bak naar hun en die kwam volgens de tracking dezelfde week nog aan. Het heeft dan nog 3 weken en evenveel mails geduurd alvorens ik een terugbetaling ontving.

Kortom. Fouten kunnen gemaakt worden, maar het op deze manier afhandelen lijkt me zeer onprofessioneel
Snelle levering, goed meedenken.
Snelle levering, goed product!
Graag wil ik iets retourneren maar ik ontvang geen enkele reactie
De nieuw aangeschafte zeepdispenser bleek niet in orde en na mijn tekefoontje jreeg ik binnen een paar uur bericht dat er ern nieuwe voor mij klaar kag.
Perfect opgelost
Schaften deze aan als vervanging van onze oude Philips, al 3 keer gerepareerd en zwaar in blessuretijd.

De Milan toast schroeit je boterham of tosti mooi gelijkmatig aan.
Ook fijn is dat je de sleuven afzonderlijk kunt verhitten, dat scheelt stroom wanneer je maar 1 boterham of tosti hoeft. Dus meer duurzaam dan de Philips voorganger.

Samengevat: Milan toaster twee klems kost een paar centen, maar dan héb je ook wat. En door de kleur past ie ook zeer fraai bij de rest van de keuken
Werd meteen gehandeld en tot een oplossing gekomen
Positief.
Goed en snel geregeld