Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Gering Hout & Beton B.V.
Gering Hout & Beton B.V.
Gering Hout & Beton B.V. produceert en plaatst al meer dan 60 jaar hout-beton schuttingen, poorten, overkappingen en bergingen in Oost-Nederland. Door de constante kwaliteit, het professionele advies in combinatie met vakmanschap is de "Gering schutting" uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Hierdoor weten ook steeds meer Duitse klanten ons inmiddels te vinden. Het familiebedrijf Gering Hout & Beton B.V. wordt inmiddels gerund door de tweede generatie. Samen met de beste vakmensen wordt ervoor gezorgd dat de naam die Gering Hout & Beton B.V. heeft, dagelijks wordt waargemaakt.

Echte kwalitatief geleverd maatwerk. Harde nauwkeurige vakmensen die in een week een grote schuur en veranda bij ons gebouwd hebben!

Wij kunnen Gering Hout en Beton echt aan een ieder met een gerust hart aanbevelen!

Graag tot een volgende keer..
Jongens communiceren goed met ons en werken goed door. Erg tevreden over het plaatsen van mijn schutting.
Ondanks minder goede omstandigheden (weer en grond) schutting prima geplaatst en mee gedacht over wat het beste was om te plaatsen.
Zeer tevreden over de schutting en het plaatsen.
Fam. Heurman

Borne.
Prima werkmensen goed contact
Zoals gebruikelijk heeft Gering Hout & Beton weer prima werk geleverd. 30 meter schutting en een overkapping in maar 2 dagen tijd. Prima prijs en kwaliteitsverhouding en het geheel ziet er strak en netjes uit.
Alles netjes geplaatst volgend offerte.
Deskundig personeel.
Denken mee en geven goede adviezen
Vakmensen

Komen van offerte tot uitvoering afspraken na.
Maken zeer mooi strak werk
Vriendelijke mensen, werk lui wel wat aan de grove kant(peuk in de tuin en vertrapte planten bij plaatsing van de schutting). Schutting is zeer netjes geplaatst verder en een kwalitatief goede schutting(voor de douglesspar schutting). Over de levensduur van de schutting kan ik nog niets zeggen verder
De schutting ziet er prachtig uit. Ik kreeg duidelijk advies en kon zo een goede keuze maken. De medewerkers zijn klantvriendelijk en professioneel. Ze werken netjes en vlot door. Ze letten op detailles en de afwerking is perfect. Ze maken hun beloftes waar.
Wij vonden de schutting aan de prijs, maar dan krijg je ook echt goede kwaliteit en vakwerk. Geen gezeik en reparaties achteraf, zoals ik dat regelmatig van klanten bij andere “schuttingboeren” hoor!