Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Gering Hout & Beton B.V.
Gering Hout & Beton B.V.
Gering Hout & Beton B.V. produceert en plaatst al meer dan 60 jaar hout-beton schuttingen, poorten, overkappingen en bergingen in Oost-Nederland. Door de constante kwaliteit, het professionele advies in combinatie met vakmanschap is de "Gering schutting" uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Hierdoor weten ook steeds meer Duitse klanten ons inmiddels te vinden. Het familiebedrijf Gering Hout & Beton B.V. wordt inmiddels gerund door de tweede generatie. Samen met de beste vakmensen wordt ervoor gezorgd dat de naam die Gering Hout & Beton B.V. heeft, dagelijks wordt waargemaakt.

Schutting ziet er netjes uit en is kwalitatief goed. De montage is prima gebeurt en alles netjes achtergelaten. Heb de schutting daarna zelf in de beits gezet zodat de schutting er op de lange termijn ook netjes blijft uitzien.
vanaf opname tot plaatsing duidelijk geregeld.
vakmensen die weten hoe aan te pakken ook al kom je onverwacht iets tegen in de grond wat niet te voorzien was.
geheel perfect geplaatst en afgewerkt.
zelfs een eerder geplaatste poort werd nog even vakkundig aangepast en afgesteld.

kortom klasse werk
Vakmanschap en een keurige service
Prettig contact gehad met de mensen, gewoon netjes en optijd àlles geregeld. Monteurs die de werkzaamheden hebben uitgevoerd hebben goed werk geleverd.

Nadeel is de de afwerking van de meeste schutting/panelen niet goed is en de schutting erg ruw is.
Ik heb een schutting laten plaatsen. Er werd al vooraf meegedacht en advies gegeven. Ook tijdens de plaatsing was er steeds overleg. Vriendelijke en deskundige medewerkers.

Ik ben heel tevreden met het resultaat.
Deze zomer een schutting met poort en overkapping laten plaatsen door Gering B.V.

Medewerkers dachten vooraf mee over de opties en het ontwerp. Project is in 1 dag geplaatst en een dag later afgewerkt door de dakdekker.

Na plaatsing bleek 1 steunpaal van de overkapping helaas iets scheef te staan, maar dit werd de dag erop meteen gecorrigeerd.
Afgelopen na zomer heeft Gering Hout & Beton een oude schutting tussen ons en de buren vervangen door een nieuwe schutting (hout binnen betonnen kader). Fijn dat ze vooraf even kwamen kijken zodat we goed alles konden doornemen. Daardoor verliep de uiteindelijke plaatsing dag vlekkeloos. Toppers!
Prima ervaring.
Afspraken die gemaakt worden, worden nagekomen.
De Medewerkers werken netjes.

Al met al, prima ervaring.
Goeie communicatie , prima afspraken - goeie vakmannen over de vloer die van niets iets kunnen maken - al met al een geslaagde onderneming met dank aan Dion , Eric , Roy , Daniel , Rico en Frank

Mannen bedankt voor deze mooie schutting
Netjes afspraken nagekomen en alles volgens planning