Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Braadbaas
Braadbaas
Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.

Ik heb vorig jaar bij Braad baas een Skottsberg wok carbon steel gekocht. Wij hebben een inductie en een normale plaatstalen wok werkt er niet goed op.
Vanwege de duidelijke omschrijving en informatie hebben wij voor deze wok gekozen, door het dikkere staal vervormd de wok niet en geeft gelijkmatig hitte af.
Het is echt een geweldige wok, in het begin moesten we er een beetje aan wennen: je moet de pan zonder olie op het vuur zetten om heet te laten worden (ondertussen kan je dan bijv groenten ofzo snijden) en daarna pas de olie in de hete wok gieten. Na het afwassen ook weer terug op het vuur om te drogen en insmeren met olie.

Na een tijdje gebruik ziet de wok er heel goed uit en geeft het tijdens het wokken de echte 'wok hey', dit is de adem van de wok en wordt door Chinezen (wat wij zijn) als de ultieme wok test gezien.
Het is absoluut onze favoriete pan!
Zeer goed ingepakt !
Ik heb een paar skottsberg pannen gekocht en ze waren super snel afgeleverde
Een hele mooie, fijne pan om mee te koken. Snel geleverd en goed verpakt.
Mooie koekenpan
Snel geleverd erg blij mee
Leuke overzichtelijke website, mooie producten en snelle levering! In een woord: super!
Goede warmte verdeling, er brandt niets aan, fijne anti-aanbak, ligt lekker in de hand, eindelijk kwaliteit in huis!
Het gaat mis bij de aflevering door PostNL...

De aflevering werd in eerste instantie aangekondigd voor vorige week donderdag, al snel daarna werd dat vrijdag en vervolgens zaterdag. Op zaterdag werd echter door PostNL aangegeven dat de aflevering helaas niet gelukt was en werd de afleveringsdatum verlegd naar maandag 2 juni. Op maandag 2 juni is aangegeven dat de aflevering opnieuw moest worden uitgesteld, nu naar dinsdag 3 juni.

Ik ben oprecht heel benieuwd...
Braadbaas heeft een heel uitgebreid arrangement met snelle service. Daarnaast zijn ze scherp geprijsd. Ik raad het iedereen aan om via Braadbaas de hoogste kwaliteit pannen te kopen, waar je waarschijnlijk heel lang mee gaat doen.
Ik ben overgestapt op een Carbon Steel pan van Skottsberg. Het voelt als een zeer solide pan en doet het erg goed! Eerder gebruikte ik Alessi pannen en die waren na 2-3 jaar toch echt aan vervanging toe. De eerste indruk van Skottsberg is zeer positief, echter zal de tijd het moeten leren of deze pan echt "for life" is... Het feit dat er een onderhoudshandleiding is en er geadverteerd wordt met levenslange garantie maakt mij wel erg gelukkig!