Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

ej.nl
ej.nl
Welkom bij Epplejeck – home of horse lovers. Waar alles draait om jouw passie voor de paardensport. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar topservice. Al meer dan 15 jaar de ultieme bestemming voor paard en ruiter! Sinds 2008 is Epplejeck uitgegroeid van een klein team tot de grootste ruitersportwinkel van de Benelux. Na al die jaren is ons doel ongewijzigd gebleven: de ruitersportbranche een frisse, moderne twist geven en top service bieden aan paardenliefhebbers. We zijn er trots op om al meer dan 15 jaar klaar te staan voor een fantastische mix van paardenmensen, van beginners tot doorgewinterde professionals! Bij Epplejeck willen we de ruitersport voor iedereen toegankelijk en leuk maken. Onze passie motiveert het team om steeds weer op zoek te gaan naar de beste producten en deskundig advies op maat te bieden. Of je nu online shopt of in een van onze 21 superstores, wij zorgen voor een unieke winkelervaring.

Hoi Joke Braspenning
Goed
Nagi G.
Top
Melissa P.
Epplejack is een te gekke winkel. Jammer dat vanuit Bergen op zoom Breda de dichtstbijzijnde is. Anders had ik veel vaker gekomen.
Babette V.
Supertevreden, fijne hulp van medewerkers gekregen!
Steffi S.
Ondanks dat we de verkeerde maat hadden gekregen toch een vlotte service!
Cynthia K.
Snelle levering, altijd prima service
Hanna H.
Ik vond het sinds ik klein was al super leuk om rond de lopen in de eppeljeck. Het is echt een droomwinkel voor paardenmeisjes/jongens! Het aanbod is groot en er zijn verschillende merken wat super fijn is. Alles wat je nodig zou hebben voor je paard hebben ze. Dat vind ik heel fijn, zodat je niet van winkel van winkel hoeft te gaan maar gewoon alleen naar de eppeljeck hoeft te gaan!
Karin V.
Zeer tevreden, word goed geholpen door personeel in de winkel
Ilse W.
Ik kom altijd bij Epplejack Amersfoort. Ik vind dat altijd een fijne locatie waar ze veel leuke spullen hebben. Ook Online shoppen vind ik fijn, alles is duidelijk en overzichtelijk. Het enige kleine nadeel vind ik dat ze kleuren niet altijd overeen komen online en in het echt. Maar ik weet ook dat het lastig is.
Marit R.
Makkelijk en snel geregeld