Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

ej.nl
ej.nl
Welkom bij Epplejeck – home of horse lovers. Waar alles draait om jouw passie voor de paardensport. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar topservice. Al meer dan 15 jaar de ultieme bestemming voor paard en ruiter! Sinds 2008 is Epplejeck uitgegroeid van een klein team tot de grootste ruitersportwinkel van de Benelux. Na al die jaren is ons doel ongewijzigd gebleven: de ruitersportbranche een frisse, moderne twist geven en top service bieden aan paardenliefhebbers. We zijn er trots op om al meer dan 15 jaar klaar te staan voor een fantastische mix van paardenmensen, van beginners tot doorgewinterde professionals! Bij Epplejeck willen we de ruitersport voor iedereen toegankelijk en leuk maken. Onze passie motiveert het team om steeds weer op zoek te gaan naar de beste producten en deskundig advies op maat te bieden. Of je nu online shopt of in een van onze 21 superstores, wij zorgen voor een unieke winkelervaring.

Danique R.
Ik ben tevreden over mijn shopervaring bij Epplejeck. De site is duidelijk en goed gecategoriseerd. Daarnaast vind ik het ideaal dat je als VIP klant extra voordelen hebt. Verbeterpuntje: ik heb deels betaald met een VVV kaart, de beschrijving van de te volgen methode was nog wat puzzelen. Verder ben ik een tevreden klant
Jade V.
Past goed! Goede sluitingen!
Luna S.
Heel gemakkelijk, vlot, efficiënt
Dimitra V.
Ik ga altijd naar Epplejeck Groningen en ben erg tevreden. Overzichtelijke winkel en super personeel. Assortiment is ook goed
Marie B.
Vlotte website en shop.
Ellen T.
Op de webshop kan je alles vlot terugvinden. Vlotte levering, niets op aan te merken.
Patricia V.
Makkelijk te gebruiken website. Duidelijk en overzichtelijk.
Meer aanbiedingen, grotere aanbiedingen voor de vaste klanten.
Elvira S.
Online veel meer te krijgen dan in de winkel, retourneren en dergelijk makkelijk wel jammer dat het op eigen kosten verzenden is.
Leuke aanbiedingen in de winkel met kleine prijsjes.
Isabel K.
We hadden meerdere paren schoenen vooraf besteld en naar filiaal Den Bosch laten komen. Een medewerkster heeft mijn dochter geholpen om de goede maat te selecteer en de juiste stalschoenen uit te zoeken. Ze heeft er zoveel plezier van. Dank jullie wel.
Paul B.
Goed product en snelle levering.