Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

ej.nl
ej.nl
Welkom bij Epplejeck – home of horse lovers. Waar alles draait om jouw passie voor de paardensport. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar topservice. Al meer dan 15 jaar de ultieme bestemming voor paard en ruiter! Sinds 2008 is Epplejeck uitgegroeid van een klein team tot de grootste ruitersportwinkel van de Benelux. Na al die jaren is ons doel ongewijzigd gebleven: de ruitersportbranche een frisse, moderne twist geven en top service bieden aan paardenliefhebbers. We zijn er trots op om al meer dan 15 jaar klaar te staan voor een fantastische mix van paardenmensen, van beginners tot doorgewinterde professionals! Bij Epplejeck willen we de ruitersport voor iedereen toegankelijk en leuk maken. Onze passie motiveert het team om steeds weer op zoek te gaan naar de beste producten en deskundig advies op maat te bieden. Of je nu online shopt of in een van onze 21 superstores, wij zorgen voor een unieke winkelervaring.

Natascha C.
Meestal shop ik online, want winkels hebben niet alles hangen.
Vind het makkelijk te vinden.
En zeer leuke aanbiedingen en kortingen.
Zo is het nog iets te doen voor alleenstaande moeder met een puber die paardrijd
Annabelle V.
Goede service, makkelijke website, het geld is snel terug gestort na retourneren
Janneke R.
Ik vind dat er te weinig artikelen in de winkel verkrijgbaar zijn
Manou R.
Ik vind het heerlijk om bij epplejeck te winkelen! Ze hebben alles, helpen je goed en reageren snel op vragen of mailtjes. Daarnaast heb je je producten altijd mega snel in huis. Ik vind het heerlijk dat ze altijd goeie aanbiedingen hebben. Epplejeck is top!
Kim V.
Kon alle producten gemakkelijk vinden zoals altijd. Wat je ook zoekt, alles is wel te vinden. Producten worden snel geleverd en ik heb eigenlijk altijd spullen van goede kwaliteit. Nog nooit ontevreden geweest en mijn paardje ook niet. We blijven zeker shoppen bij Epplejeck! Zowel online als offline.
Marjolein B.
Altijd snelle levering en afhandeling is ook prima. Goede klantenservice.
Lieke N.
Ervaring is goed alleen jammer dat er over een klacht radiostilte is
Chloe L.
Is altijd super makkelijk om te bestellen en in de winkel zijn de medewerkers enorm behulpzaam!
Ellen P.
snel en makkelijk
Kim A.
Snellere verzending of, per direct op te halen in het gewenste filiaal (mits aanwezig in je gevraagde filiaal)