Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

ej.nl
ej.nl
Welkom bij Epplejeck – home of horse lovers. Waar alles draait om jouw passie voor de paardensport. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar topservice. Al meer dan 15 jaar de ultieme bestemming voor paard en ruiter! Sinds 2008 is Epplejeck uitgegroeid van een klein team tot de grootste ruitersportwinkel van de Benelux. Na al die jaren is ons doel ongewijzigd gebleven: de ruitersportbranche een frisse, moderne twist geven en top service bieden aan paardenliefhebbers. We zijn er trots op om al meer dan 15 jaar klaar te staan voor een fantastische mix van paardenmensen, van beginners tot doorgewinterde professionals! Bij Epplejeck willen we de ruitersport voor iedereen toegankelijk en leuk maken. Onze passie motiveert het team om steeds weer op zoek te gaan naar de beste producten en deskundig advies op maat te bieden. Of je nu online shopt of in een van onze 21 superstores, wij zorgen voor een unieke winkelervaring.

Paula S.
Alltijd tevreden met EJ 😃
Zoe d.
Slechte klantenservice.
Duidelijkheid in website
Niet iedereen is opgegroeid met computer en toestanden
Amber D.
Vriendelijke mensen in de shop, online goede service. Mss toch in jullie assortiment als ik dit mag zeggen iets meer aanbieden om paarden pony´s te voederen. Bvb voederbakken grotere om op te hangen. En netten met kleinere gaten.
Saskia V.
geen verbeterpunten ;-) alles is naar wens verlopen , ook voor producten die niet direct leverbaar waren , ik heb af en toe nog best wat nodig en kom graag vooral online terug om verder te shoppen
Lisa V.
Overzichtelijke site , kan makkelijk alles vinden. Winkel is ook mooi groot en Overzichtelijk, (bijna) altijd vriendelijke medewerkers. Het aanbod bitloze hoofdstellen is niet zo groot, zou het leuk vinden als daar meer keuze voor zou komen!
Faith N.
Ik vind het shoppen bij epplejeck echt super fijn overzichtelijk maar wel een drama voor je portomonee.
Gelukkig zijn de zadeldekjes van Quur niet online te koop anders zou ik elke kleur al in huis hebben haha
Anouk V.
Online bestelling gedaan. Snel reactie op mijn vraag, waardoor ik snel tot koop over kon gaan.
Myriam D.
Goede zoekfunctie in de website
Sharlene W.
Altijd goed geholpen bij epplejeck Groningen. Wel vaak weinig voorraad van gangbare maten.