Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

ej.nl
ej.nl
Welkom bij Epplejeck – home of horse lovers. Waar alles draait om jouw passie voor de paardensport. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar topservice. Al meer dan 15 jaar de ultieme bestemming voor paard en ruiter! Sinds 2008 is Epplejeck uitgegroeid van een klein team tot de grootste ruitersportwinkel van de Benelux. Na al die jaren is ons doel ongewijzigd gebleven: de ruitersportbranche een frisse, moderne twist geven en top service bieden aan paardenliefhebbers. We zijn er trots op om al meer dan 15 jaar klaar te staan voor een fantastische mix van paardenmensen, van beginners tot doorgewinterde professionals! Bij Epplejeck willen we de ruitersport voor iedereen toegankelijk en leuk maken. Onze passie motiveert het team om steeds weer op zoek te gaan naar de beste producten en deskundig advies op maat te bieden. Of je nu online shopt of in een van onze 21 superstores, wij zorgen voor een unieke winkelervaring.

Julia V.
snelle levering. wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer het komt
Manon V.
Klantenservice denkt goed mee wanneer je aangeeft dat je een artikel wilt ruilen en de medewerkers van het filiaal waar je het nieuwe paar naartoe last sturen kijkt ook goed met je mee.
Louise M.
Makkelijk online te bestellen, maar ook in de winkel altijd hele fijne service. Punten systeem is leuk, wordt ook in de winkels goed rekening mee gehouden!
Jenny W.
Epplejeck is een super fijne paardenwinkel, groot assortiment en fijne meiden die je graag helpen! 👍🏼👍🏼
FCD J.
Ik had een broek besteld, maar die bleek achteraf gezien niet op voorraad. Hier is niet over gecommuniceerd, dat vind ik jammer.
Ingrid V.
Fijn vliegenmasker, makkelijk aan te doen en goede kwaliteit en pasvorm. Was helaas niet meer op voorraad in winkel maar via de webshop besteld en en was snel geleverd.
In deze mail staat voor Shetlander maar ik heb voor Paard besteld.
Purdy d.
Ik ben altijd erg tevreden met het bestellen en leveren van de artikelen. Mocht het niet in orde zijn dan gaat het retour proces in de winkel ook super goed!
Ella O.
Het shoppen bij jullie is altijd erg aangenaam veel keuze uit verschillende producten. Goede prijs kwaliteit verhouding en meedenkende klantenservice.
Annik B.
Goed
Eline C.
De winkel ervaring is altijd goed, je wordt snel geholpen bij problemen en er wordt echt mee gedacht. De website is eenvoudig te gebruiken, soms doet de “sale” wel wat raar, dan lukt het niet altijd om een gewenste categorie binnen de sale te kiezen.