Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Epplejeck.nl
Epplejeck.nl
Welkom bij Epplejeck – home of horse lovers. Waar alles draait om jouw passie voor de paardensport. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar topservice. Al meer dan 15 jaar de ultieme bestemming voor paard en ruiter! Sinds 2008 is Epplejeck uitgegroeid van een klein team tot de grootste ruitersportwinkel van de Benelux. Na al die jaren is ons doel ongewijzigd gebleven: de ruitersportbranche een frisse, moderne twist geven en top service bieden aan paardenliefhebbers. We zijn er trots op om al meer dan 15 jaar klaar te staan voor een fantastische mix van paardenmensen, van beginners tot doorgewinterde professionals! Bij Epplejeck willen we de ruitersport voor iedereen toegankelijk en leuk maken. Onze passie motiveert het team om steeds weer op zoek te gaan naar de beste producten en deskundig advies op maat te bieden. Of je nu online shopt of in een van onze 21 superstores, wij zorgen voor een unieke winkelervaring.

Het online bestellen ging heel vlot, alles was heel duidelijk.
Ik heb een tijd op de bestelling gewacht en vervolgens werd het door Epplejack geannuleerd.
Ik ben super vriendelijk geholpen door de medewerker. Een leuk praatje, hoefde niet lang te wachten. Dat waardeer ik zeer, gebeurd steeds minder tegenwoordig bij andere winkels. Daarnaast zit het product perfect bij mijn shetlander!
Snel en efficiënt
Heb het online besteld maar ben eerst in Hengelo geweest om te passen met mijn dochter.
Mijn shopervaring is altijd positief. Jullie zijn soepel met retourneren. Dat vind ik superbelangrijk.
Beste, we bestellen geregeld bij Epplejeck normaal zijn we erg tevreden maar dit maal bestelde we een laarzenknecht in het hout.maar het rubber viel er meteen af (niet goed gekleefd denk ik) mijn zoon was erg teleurgesteld en verdrietig en daarom hebben we maar nageltjes in het rubber geklopt om zijn geschenk snel te maken . Normaal raad ik Epplejeck aan andere ruiters aan maar nu ben ik even teleurgesteld , hopelijk gaan de andere bestellingen wel lang mee?!
Vriendelijke groeten
***
Ik had online rijlaarzen besteld en twee rijbroeken. De laarzen en 1 rijbroek waren super! Zat mooi, snelle levering, dus was helemaal blij. Een rijbroek zat een product fout in maar heb ik omgeruild in de winkel. Ook daar goed geholpen en het probleem was snel opgelost. Nu aan het genieten van de mooie spullen!
Makkelijke website om te bestellen
Het product voldoet prima voor een predelijke prijs, de verzending ging redelijk snel.
Voor wat betreft verbetering zou het prettig zijn als dit op voorraad zou zijn in de winkel wij gebruiken dit dagelijks maar moeten er rekening mee houden dat er max 1 maar ook vaak geen op voorraad is