Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Kabelshop.nl
Kabelshop.nl
Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! Gratis verzending vanaf €30. ⭐ Winnaar Shopping Awards 2016, 2017, 2018 én 2019. Je verwacht het niet, we hebben het wel!

Heb tuin gazon besteld en het zou 10 mei 2025 afgeleverd zijn door DHL.
Heb contact gehad met medewerker van kabelshop die heeft geïnformeerd bij DHLdie zegt afgeleverd bij de brievenbus langs de weg. Helaas wonen wij op een residentie daar hebben wij allemaal een eigen huisnummers. Wel betaald niks geleverd, er stond helaas niets bij de brievenbus langs de weg. Ben diep teleurgesteld hoe ze hier mee om gaan.Heb besloten niets meer te bestellen bij dit bedrijf.
Heb tuin gazon besteld en het zou 10 mei 2025 afgeleverd zijn door DHL.
Top product snel geleverd
Top product snel geleverd
Makkelijk te bestellen en snelle levering van de bestelde artikelen.
Makkelijk te bestellen en snelle levering van de bestelde artikelen.
Twee producten besteld. Zijn snel geleverd. Een was defect, aangemeld bij klantenservice. Vlot antwoord gekregen en restitutie van aankoopbedrag geen probleem
Producten zijn snel geleverd.
Is goed