Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Kabelshop.nl
Kabelshop.nl
Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! Gratis verzending vanaf €30. ⭐ Winnaar Shopping Awards 2016, 2017, 2018 én 2019. Je verwacht het niet, we hebben het wel!

Snelle en goede levering.
Aankoop betrof stekkers Engeland-Europa. Diverse merken beschikbaar. Het product voldoet aan de verwachtingen.

De bestelling ging gemakkelijk (vanuit bestaande account). De bestelling werd de dag na bestelling geleverd. Dus daadwerkelijk, vandaag besteld, morgen geleverd (mits werkdagen).
Bestelling in goede orde en zeer snel ontvangen.
Prima, doen wat ze beloven !&
De bak met poeder was stuk. Gemaild maar geen reactie ontvangen
Ik heb al enige keer bestellingen en alle keren werd de bestelling snel en correct verwerkt
Vorige timer was buiten doorgebrand. Na een jaar. Waarschijnlijk door water schade
Snel gevonden wat ik wilde bestellen, de website is overzichtelijk en werkt snel. Het item voldoet zeker aan de verwachtingen. Ook verhouding tussen de prijs / kwaliteit is prima in orde. Ik heb in het verleden vaker bestellingen geplaatst, en deze waren allemaal naar verwachting. Aanrader als je kabels zoekt :) zoals ik.
Snelle levering
Goede ervaring , de bezorg data in orde verband levering.