Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Kabelshop.nl
Kabelshop.nl
Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! Gratis verzending vanaf €30. ⭐ Winnaar Shopping Awards 2016, 2017, 2018 én 2019. Je verwacht het niet, we hebben het wel!

Een compressor gekocht in de aanbieding. Bijna 50% korting, top. Bleek niet in orde, balen. Maar hoe de garantie opgepakt werd was echt super!!!
Geen gezeur, geen gezeik. Nieuwe geleverd voor hetzelfde bedrag terwijl de aanbieding over was.
Werd er echt erg blij van!!!
Top geregeld!!
Ik bestelde twee producten. Er zat fout product bij ( die goedkoper was dan het bestelde). Natuurlijk had ik alles op voorhand betaald. De service achteraf was erbarmelijk. Ze gebaren van niks, ze hebben hun geld ontvangen ( weliswaar meer dan wat er geleverd) en laten mij in plan!
super snel geleverd.
Zoals je van Kabelshop kunt verwachten hebben ze een groot assortiment en scherpe prijzen.

Kopen, betalen en verstuurd.
Volgende dag geleverd
Zeer tevreden, prima producten, en nog betere dienstverlening
Het bestellen geen heel makkelijk. Levering zoals beloofd. Prima
Ik had 2 doosjes met in elk doosje 5 smeltzekeringen besteld. Kreeg de eerste levering slechts 2 losse smeltzekeringen. Over gemaild, de overige 8 zouden worden nagezonden. In de nieuwe levering zaten weer maar 2 losse smeltzekeringen. Nog geen reactie op mijn laatste mail. Slechte ervaring dus met Kabelshop
Zending goed verpakt en op tijd geleverd.
Mooie wanddecoratie van metaal gekocht.
Prima website, goeie prijs, snelle levering en product voldeed aan alle verwachtingen.