Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Basiclabel.nl
Basiclabel.nl
De unieke formule van Basiclabel is inspirerend! Basiclabel loopt vooraan wat betreft de trends in de woonwereld. We hebben een compleet woonassortiment, van bank tot vaas. En omdat het aanbod op het gebied van wonen enorm groot is, hebben wij een selectie van alleen de mooiste items op het gebied van wonen. Een overzichtelijk en betaalbaar aanbod, waarbij het assortiment aansluit bij de kenmerkende Basiclabel stijl. Onze stijl is no-nonsense, stoer, basic, puur en eigentijds. Ons online assortiment wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste woonitems van verschillende trendy woonmerken zoals BePureHome, vtwonen, WOOOD en ons eigen unieke merk: Basiclabel. Onze webshop is inspirerend, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en veilig.

De kast Exhibit 2 drs zwart heb ik online besteld en werd netjes de volgende dag geleverd. De prijs/ kwaliteit verhouding vind ik echter niet goed. Ten eerste was een van de zijpanelen krom, hier door was het lastig de kast in elkaar te krijgen. De kwaliteit van de bijgeleverde schroeven is slecht. Wij hebben bij de bouwmarkt nieuwe schroeven gehaald en daarmee de kast in elkaar gezet. Ook vind ik de kast slecht afgewerkt.
Superleuk geholpen en zeer snelle levering, super blij met onze nieuwe bank.....
Meerdere producten gekocht bij Basic label, fraai design en goede prijzen voor dit segement
Goede aanbieding en snel geleverd.
Helaas was de kleur niet zoals wij wilden.
Na lang overleg had ik besloten online 2 kasten te bestellen.

Het bestelproces en de aflevering ging heel vlot en simpel.

Wat jammer is dat je het zelf in mekaar moet zetten, dat had ik niet verwacht.
Daardoor loop ik nu al een dag te rommelen om de deuren er recht in te krijgen, de rest was simpel om in elkaar te zetten, ook goed beschreven.
Stoel snel binnen en goede kwaliteit.

Website soms erg langzaam en meerdere keren moeten proberen om account aan te maken.
Kreeg mail met welkoms korting maar die werkte niet.

Mail gestuurd maar kreeg antwoord dat dat niet voor aanbiedingen geldig was.

Eerlijk, zo een aanbieding was het niet, natuurlijk als je de adviesprijs (279,--) als normale verkoopprijs ziet dan wel daar ie rond de 240 euro was.
Iedereen kan als adviesprijs zetten wat ie wil. De stoel was echt overal die 240 euro dus .................. ( het is maar 24 euro maar ok)
Aanbeveling is op basis van kwaliteit stoel
Product wordt niet op tijd geleverd en je kunt niemand bereiken. Telefoon staat uitgeschakeld. Chatbox reageert niet. Slecht
Snelle levertijd en keurig binnen bezorgd.
Aantekening bij het meubel: er zaten een paar kleine beschadigingen (verf) op het meubel, waarvan er 1 ook echt op een zichtplek zit. Verder ontbrak bij 1 kastdeurtje een goede push en klick mechanisme. Er zat alleen een lege huls bij. Hierdoor kan 1 kastdeurtje niet open, of door eerst een andere te openen. Dit is jammer.