Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Energiewonen
Energiewonen

M.b.t. 'kennis van zaken': omdat niet direct de order werd uitgevoerd zoals besteld gaf het problemen om het geheel correct aan de praat te krijgen. Er was veel hulp nodig van het hoofdkantoor. Blijkbaar was de installatie in eerste instantie niet een gebruikelijke zodat men niet precies wist hoe dat goed werkend aangesloten te krijgen. Ook na de tweede poging met andere micro-omvormers werkte het nog niet correct. Na de derde poging waren alle onderdelen zoals in de order en werkte het geheel wel.

Bij de andere beoordelingen heb ik het maximum -1 gegeven. Omdat een maximum verondersteld dat het nergens beter kan. Dat laat ik in enquetes altijd open. Dus '-1'.
Zo te zien waren ze goed met hun werk. Ze waren ook erg rustig. Vakkundigheid.
Afwerking kan zeker beter. Overal hangen nog losse draden onder de panelen. Kleine moeite om die netjes op te binden. Ziet er nu slordig uit onder de panelen.
Eén monteur moeten wijzen op zijn rookgedrag. Is duidelijke borden meerdere malen gepasseerd dat er in de betreffende zone NIET gerookt mag worden. En moet zelf ook zo verstandig zijn als hij allemaal brandbaar materiaal opgeslagen ziet staan om niet te roken.
Het gehele proces van voorlichting tot uitvoering is voor ons bijzonder soepel verlopen !
Geen enkele mopper. Aardige mensen met hart voor de zaak.
dakgoot raakte lek tijdens installatie.
Monteurs hebben goed werk geleverd. Waren vriendelijk en netjes
Zeer tevreden!
De mannen hebben alles keurig geïnstalleerd. We zijn er zeer tevreden over!
Vriendelijke monteurs en goede uitleg