Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Welhof
Welhof
Welhof is gespecialiseerd in het aanbieden van refurbished/outlet/b-keus/overstock producten. Waarom veel geld uitgeven als het veel goedkoper kan? Bij ons kun je terecht voor die hoge kortingen en dat combineren wij met de hoogst mogelijke service en kwaliteit.

De levering was 20 min te vroeg, zodat de persoon om open te doen er nog niet was. De leverancier trok de stekker uit van mijn diepvries! Kan gewoon niet!!! Stond 6u uit. Ben tevreden van het toestel. Allesbehalve van de levering.
De ijskast is volgens afspraak perfect geleverd ik wist dat het een schadegeval was maar ze is gewoon rondom rond geblutst het is iets erger als vermeld stond.
Voor mijn gedacht mag dit wel nog een beetje meer verekend mogen worden valt daar nog iets aan te doen ??
Voor de rest werkt ze voorlopig zoals het moet.
Ben tevreden met mijn aankoop. Snelle levering .
De snelle service
Snelle levering, goede communicatie, mooi product! En vakkundige medewerker.
Mijn wasmachine draait als een zonnetje 😄
We zijn heel blij met onze nieuwe koelkast en op de koelkast zelf hebben we niks aan te merken. Op de bezorging/bezorger echter wel. We zijn echt geschrokken van de manier waarop de bezorger zich gedroeg. Nadat hij dacht geen antwoord te hebben gekregen op een vraag, reageerde hij zeer verontwaardigd en zei direct dat hij hier geen zin in had en de koelkast mee terug zou nemen. Toen ik zei dat hij even normaal moest doen reageerde hij uitermate agressief en dreigend. Hij ging me bijna te lijf en dreigde opnieuw de koelkast weer mee terug te nemen. Er was volgens ons geen enkele aanleiding voor dit gedrag, ik had namelijk wel antwoord gegeven. Maar zelfs als ik dat niet had gedaan was deze reactie volstrekt onacceptabel. Om de situatie te kalmeren heb ik zelfs maar mijn excuses aangeboden, maar die accepteerde hij niet en hij heeft alleen nog met mijn vrouw gepraat die echt heeft moeten lullen als brugman om de koelkast naar binnen te krijgen. Al met al geen prettige ervaring, we voelden ons echt bedreigd. Hoewel we blij zijn met onze koelkast is dit een reden om nooit meer iets bij dit bedrijf te bestellen en we hopen dat de bezorger hier op aangesproken wordt, al zou ik zo iemand niet voor mijn bedrijf willen hebben werken.
Perfect geleverd
2de hands condensdroger gekocht maar eenmaal aan t draaien geeft hij om de 3min waterbak leeg maken terwijl er niks inzit...tja dat heb je als je 2de hands koopt maar ze geven de garantie dat alles goed en nageken is. Dus n beetje sneu dit
Apparatuur werd keurig op tijd en geheel volgens afspraak geleverd. De bezorger heeft alles keurig afgehandeld en het product functioneert zoals omschreven en geheel volgens verwachting
Zeer vlotte, vriendelijke service
Goede prijs koelkast werk goed. Er was een randje gedeukt waar deur aan moet hangen maar dit heb ik kunnen bestellen op internet