Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Welhof
Welhof
Welhof is gespecialiseerd in het aanbieden van refurbished/outlet/b-keus/overstock producten. Waarom veel geld uitgeven als het veel goedkoper kan? Bij ons kun je terecht voor die hoge kortingen en dat combineren wij met de hoogst mogelijke service en kwaliteit.

helaas stonk de machine en kwam er heel vies water uit het reservoir. tevens zat er in de trommel zand. dit is erg jammer. ook het rooster onderin was erg vies. de machine werkt wel naar behoren
De bezorger was alleen en heeft deuren en posten flink beschadigd de 1ste droger was binnen 2 weken kapot de bij de 2de droger kwamen de kleren eruit stinkend naar frituurvet de 3de droger was binnen 2 dagen stuk.
Ik heb gevraagd voor mijn geld terug maar daar ging het bedrijf niet mee akkoord, ze berichten mij, Ik ben vrij direct in mijn vorige bericht dat het niet mogelijk is. Fantastisch, uiteraard gaan wij hier niet mee akkoord en gaan naar de consumentenbond. Voor reviews ook Truspilot bekijken 2.6 sterren voor dit prachtige bedrijf
3 keer is scheepsrecht, 1e Miele wasmachine had waterlekkage, omgeruild voor een andere, maar deze kwam niet goed op temperatuur. De 3e werd keurig geleverd en is helemaal oké. Alles werd netjes afgehandeld onder garantie en keurig afgeleverd door vriendelijke chauffeur. Er kan wel eens wat mis gaan, het is tenslotte niet nieuw, maar Welhof doet wat het beloofd.
Product voldoet volledig aan verwachtingen! Correcte afhandeling!
De levering was 20 min te vroeg, zodat de persoon om open te doen er nog niet was. De leverancier trok de stekker uit van mijn diepvries! Kan gewoon niet!!! Stond 6u uit. Ben tevreden van het toestel. Allesbehalve van de levering.
De ijskast is volgens afspraak perfect geleverd ik wist dat het een schadegeval was maar ze is gewoon rondom rond geblutst het is iets erger als vermeld stond.
Voor mijn gedacht mag dit wel nog een beetje meer verekend mogen worden valt daar nog iets aan te doen ??
Voor de rest werkt ze voorlopig zoals het moet.
Ben tevreden met mijn aankoop. Snelle levering .
De snelle service
Snelle levering, goede communicatie, mooi product! En vakkundige medewerker.
Mijn wasmachine draait als een zonnetje 😄
We zijn heel blij met onze nieuwe koelkast en op de koelkast zelf hebben we niks aan te merken. Op de bezorging/bezorger echter wel. We zijn echt geschrokken van de manier waarop de bezorger zich gedroeg. Nadat hij dacht geen antwoord te hebben gekregen op een vraag, reageerde hij zeer verontwaardigd en zei direct dat hij hier geen zin in had en de koelkast mee terug zou nemen. Toen ik zei dat hij even normaal moest doen reageerde hij uitermate agressief en dreigend. Hij ging me bijna te lijf en dreigde opnieuw de koelkast weer mee terug te nemen. Er was volgens ons geen enkele aanleiding voor dit gedrag, ik had namelijk wel antwoord gegeven. Maar zelfs als ik dat niet had gedaan was deze reactie volstrekt onacceptabel. Om de situatie te kalmeren heb ik zelfs maar mijn excuses aangeboden, maar die accepteerde hij niet en hij heeft alleen nog met mijn vrouw gepraat die echt heeft moeten lullen als brugman om de koelkast naar binnen te krijgen. Al met al geen prettige ervaring, we voelden ons echt bedreigd. Hoewel we blij zijn met onze koelkast is dit een reden om nooit meer iets bij dit bedrijf te bestellen en we hopen dat de bezorger hier op aangesproken wordt, al zou ik zo iemand niet voor mijn bedrijf willen hebben werken.