Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Expresso
Expresso
Elk jaar brengt Expresso vier collecties uit die uit meerdere thema’s bestaan. Elk thema heeft opvallende style-items, maar ook goede basics en bijbehorende accessoires. Kenmerkend voor Expresso is dat al haar collecties actueel, herkenbaar en vernieuwend zijn. Met in grootte variërende themadrops speelt Expresso in op een ready-to-wear behoefte van de Nederlandse modebewuste vrouw.

Super blij met mijn witte broek. Wel maatje groter besteld. Lengte vrij lang maar met een hakje prima!
Expresso Deventer had een meer dan topservice. Kreeg zeer uitgebreid eerlijk stijladvies en hulp bij het samenstellen van mijn kleding. Veel aandacht en tijd ondanks dat het vooral ging om sale artikelen. Het maakte mijn slecht gestarte dag meer dan goed. Verwend met koffie en met een zeer goed gevoel de deur uit. Veel dank!
Fantastisch geholpen!
Zeer slechte ervaring met bestelling via webshop. Via de winkel besteld via de webshop. Dag later bericht dat artikel niet meer op voorraad is. Dus geld zal worden teruggestort. Toen zelf online gekeken, artikel staat nog gewoon op te bestellen. Dit dus maar gedaan, maar moet nu extra € 3,95 verzendkosten betalen. Gevraagd om die extra kosten ook terug te krijgen. Maar dat gebeurd dus niet. Zeer slechte webshop en service. Ik geef dus 0 sterren. Maar om de volgende stapte bereiken moet ik een ster aangeven.
De Spijkerbroek is mooi van kleur en zit geweldig , Blouse heeft een mooi vrolijk model met wijde mouwen, kleurset ik even aan wennen voor mij rigenlik te zacht, jasje is helaas te krap , deze heb ik teruggedtuurd
Ik vind de kleuren vaak tegenvallen als ik het product in het echt zie..
Kwaliteitskleding! Ga ik jaren dragen.
Travelstof draagt prettig. Snelle levering en prima kwaliteit.
Ben al jaren klant bij expresso en kwaliteit en pasvorm is geweldig! Shop heel graag bij jullie! Ik ben een tevreden klant! Ik ben nu 75jr en wil nog jaren genieten van jullie mooie collectie
Correcte, snelle levering. Mooi, passend product.