Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Expresso
Expresso
Elk jaar brengt Expresso vier collecties uit die uit meerdere thema’s bestaan. Elk thema heeft opvallende style-items, maar ook goede basics en bijbehorende accessoires. Kenmerkend voor Expresso is dat al haar collecties actueel, herkenbaar en vernieuwend zijn. Met in grootte variërende themadrops speelt Expresso in op een ready-to-wear behoefte van de Nederlandse modebewuste vrouw.

Prima!
Top
Eerlijke informatie van de klantenservice gekregen
Goede service en prima kwaliteit
Bij vragen staan ze je altijd vriendelijk te woord niets is teveel
Belstellen maar ook retour zenden gaat makkelijk.
Fijne kleding. Zitten mij altijd perfect.
Heel blij mee.
Heel leuk geholpen bij expresso in Den Bosch
Het heeft een aantal dagen geduurd voordat ik de bestelde kleding kreeg toegestuurd. Dat is jammer. De kleding was zorgvuldig verpakt. Ik ben heel tevreden met mijn broek en blouse. Het blijft een gemis dat er geen expresso winkel meer is in Leeuwarden. Je neemt de gok om het via de webshop te bestellen, soms past de kleding, meestal zijn de broeken te lang en moet ik het terugsturen. Zou er een winkel in Leeuwarden of directe omgeving dan zou ik naar de winkel gaan.
Prettige website en zeer snelle levering. Kwaliteit en maat is altijd zeer goed.
Ik ben 100% tevreden
De bestelling was netjes verpakt en snel geleverd.

Nu draag ik al jaren kleding van Expresso omdat het lekker zit en de kwaliteit is ook heel goed.