Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Expresso
Expresso
Elk jaar brengt Expresso vier collecties uit die uit meerdere thema’s bestaan. Elk thema heeft opvallende style-items, maar ook goede basics en bijbehorende accessoires. Kenmerkend voor Expresso is dat al haar collecties actueel, herkenbaar en vernieuwend zijn. Met in grootte variërende themadrops speelt Expresso in op een ready-to-wear behoefte van de Nederlandse modebewuste vrouw.

Mijn ervaring is op zich heel goed. Alleen vindt ik het erg vervelend dat als ik een week geleden mijn bestelling gekregen hebt de boel afgeprijsd is.
Zeer te reden over mijn aankoop. Het werd snel geleverd . Zelfs eerder dan verwacht.
De verkoopster heeft de order geplaatst omdat het niet in de winkel beschikbaar was. Ik moest het gelijk mee afrekenen. Vervolgens krijg ik bericht dat de bestelling geannuleerd is omdat het niet leverbaar is.
Dit kan allemaal gebeuren, maar ik snap niet waarom het bedrag niet meteen wordt teruggestort op mijn creditcard. Dat doen andere bedrijven wel. Nu moet ik het steeds onthouden om het na te kijken.
Super mooie kleding, fijn geholpen.
Altijd zeer tevreden als de maat goed is.
Goede kwaliteit en snelle levering
Leuke jurk, heerlijk stofje
Heel erg tevreden. Mooier dan ik dacht!
Very stylish kimono and wonderful color. Fits well.
Mooie kwaliteit