Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

123gold.nl
123gold.nl
Steinberg / 123gold Nederland is gespecialiseerd in het vervaardigen en verkopen van trouwringen in diverse prijsklassen. Online bestellen kan via http://www.123gold.nl. In hartje Amsterdam en Rotterdam, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer, kunnen onze Nederlandse klanten ter plaatse hun droomringen uitzoeken. De zeer exclusief ingerichte Trouwringen Centra presenteren trouwringen, verlovingsringen, diamanten en sieraden van 123gold en Steinberg Ringfabriek.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Goed geholpen in de vestiging in ***. Vriendelijke service en ze namen de tijd om mij advies te geven. Ik heb verschillende testringen meegekregen om de juiste maat te bepalen. De uiteindelijke productie verliep sneller dan verwacht!
the staff was very friendly and they explained everything in details. the quality of rings is amazing and they were delivered even before the expected dates.
Snelle leveering en goede kwaliteit.
zijn erg prettig geholpen in de winkel. De informatie was duidelijk, het systeem erg flexibel en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Het resultaat is twee ringen waar we erg blij mee zijn.
Mooie winkels, goede beleving door jas aannemen, kopje koffie, zelf mogen rondkijken
Top service en super vriendelijk!
Fijn winkelen, veel aanbod. Snel op afspraak geholpen. Er is iets voor ieder budget. We waren er snel uit!
We zijn heel tevreden met de service. Wij hebben d'r ringen 10 dagen voor ons huwelijk besteld en hadden ze ruim voor de bruiloft. Super gedaan!
Ga zo door!!
De persoonlijke en professionele behandeling hebben wij als zeer warm, duidelijk en uitnodigend ervaren. Wij voelden ons, op ons gemak, door het personeel.

Loading...

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

Het eKomi zegel