Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

123gold.nl
123gold.nl
Steinberg / 123gold Nederland is gespecialiseerd in het vervaardigen en verkopen van trouwringen in diverse prijsklassen. Online bestellen kan via http://www.123gold.nl. In hartje Amsterdam en Rotterdam, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer, kunnen onze Nederlandse klanten ter plaatse hun droomringen uitzoeken. De zeer exclusief ingerichte Trouwringen Centra presenteren trouwringen, verlovingsringen, diamanten en sieraden van 123gold en Steinberg Ringfabriek.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Toegewijde service, veel keuze.
Goed geholpen in de winkel. De online configurator gaf mij een gevoel van eerlijkheid en transparantie. Ik hoop niet dat ik vaker trouwringen nodig heb, maar anders zou ik zo weer naar Steinberg (123gold) gaan.
Door de radio reclames heb je het gevoel met een budget merk te maken te hebben maar in de winkel merk je daar niets van.
Onze ervaring met Steinberg Amsterdam was zeer goed.
Wij hebben Steinberg Amsterdam via het internet gevonden, omdat wij op zoek waren naar een juwelier die ringen van palladium verkoopt. Op de website zagen wij dat Steinberg Amsterdam talloze opties beschikbaar heeft voor het design, maar wij wilden graag bij een fysieke winkel op bezoek om ringen te passen en de verschillende opties in het echt te zien. Daarom hebben wij dus een afspraak gemaakt. Dat verliep heel soepel, het personeel was heel behulpzaam en heeft ons geholpen ringen uit te zoeken die geheel naar onze wens zijn, en ook nog eens in ons budget pasten. De ringen zijn vakkundig gemaakt en snel geleverd.
I was satisfied with the overall experience before being disappointed when i have been asked for an extra contribution to re-size my fiance engagement ring and tighten it. I am pretty sure that when placing the order i was re-assured that this service would have been free of charge (should it be needed). However, i found out that it was not when i walked into the jewelry with my fiance and asked for the re-sizing. I do think that this service should be free of charge by default, in each situation and regardless of any agreement taken with during the purchase.
We zijn geweest bij de vestiging Amsterdam en het voelde heel goed. De dame die ons hielp was leuk en wist waar ze het over had. We konden onze ringen geheel naar eigen smaak ontwerpen en wij zijn er nog steeds erg blij mee!
Prima geholpen in de winkel. Afspraken maken via de website verloopt soepel. De medewerker heeft voldoende tijd voor je en geeft nuttige adviezen. Service en kwaliteit van de ringen zijn top!
Erg goede service. Luisteren goed naar de wens van de klant. Nemen uitgebreid de tijd. Laten de klant zich bijzonder voelen en zorgen ervoor dat je naar huis gaat met een ring die helemaal bij je past.
Een zeer welkome winkel ervaring, plezierig benaderd, goed geadviseerd en geslaagd met een mooie ring :).
Goede en snelle service.

Verkoper te amicaal.
Fijn advies, waarvoor dank.
Achtergrond muziek in de winkel mag wel een beetje vrolijker!

Loading...

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

Het eKomi zegel