Certificaat

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

123gold.nl
123gold.nl
Steinberg / 123gold Nederland is gespecialiseerd in het vervaardigen en verkopen van trouwringen in diverse prijsklassen. Online bestellen kan via http://www.123gold.nl. In hartje Amsterdam en Rotterdam, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer, kunnen onze Nederlandse klanten ter plaatse hun droomringen uitzoeken. De zeer exclusief ingerichte Trouwringen Centra presenteren trouwringen, verlovingsringen, diamanten en sieraden van 123gold en Steinberg Ringfabriek.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Goed en snel geholpen, erg prettig!
Goede service en kwaliteit.. Heel fijn geholpen door ***, zeer professioneel.
Er werd goed geluisterd naar waar ik op zoek was. De dames die mij hielpen wisten goed wat er te koop was in de winkel en konden goed uitleggen wat de verschillende opties waren.
Helemaal top, dunk u
The assistants were very helpful and really nice, overall it was a positive experience.
Also, we're very happy with the finished rings, they are beautiful.
Fijne begeleiding en goede service. Enthousiaste en kundige medewerkers.
Zeer vriendelijke hulp met expertise! Enorm goed geholpen en het was nog eens gezellig. Als klant was ik zeer tevreden en keer ik hier zeker terug voor toekomstige aankopen!
We had a very tailored experience and gentleman that assisted us was very personable, knowledgeable and patient
Fantastische service, na veel zoeken bij andere juweliers was het bij Steinberg mogelijk om op korte termijn een ring met spoed te kopen tegen een geringe meerprijs. Ruime keuze in verschillende prijsklassen. Veel keuze aardig en enthousiast personeel!
Prachtige ring gekocht. Prima begeleiding bij aankoop. Bij afhalen werd ring gepresenteerd door mannelijke medewerker. Die had allerlei onnodige vragen zoals: "gaan jullie nog wat leuks doen vandaag" of "is de inboedelverzekering goed geregeld" etc. Dit is onnodig en ongewenst.

Loading...

Het eKomi zegel