Dacht doe Greetz dit keer, pakketje met kaart en kado's, voor Valentijn. Netjes afgeleverd bij een hotel in Den Haag, so far so good. Ook een Blond Amsterdam mok in het pakket, lichte beschadiging vanuit de fabriek. Retour gestuurd volgens info Greetz site naar antwoordnummer in Amsterdam. Hoor vervolgens niks meer. Na vele stupide klantenservice telefoontjes en mailverkeer (ik moest allerlei 'bewijsmateriaal' aanleveren). Het pakket is gewoon verstuurd! Niet ontvangen? Maar zelf gaan uitzoeken waar mijn behoorlijk grote pakket (oude doos gebruikt, had nog meer ingezeten) met brief met persoonlijk gegevens nou was gebleven. Track en trace PostNL zei Almere. Moest toch naar Amsterdam? Afgeleverd in Almere? Uiteindelijk bleek dat gewoon Greetz te zijn, op 19 februari, dus toch goed! Hier geïrriteerd over gebeld, inmiddels 23 maart. Waarom niet gewoon bij ontvangst netjes gelijk afgehandeld? Dame aan de telefoon deed haar best maar in de mail die ik na afloop van het gesprek ontving stond 'ik begrijp heel goed dat je de bestelling op de juiste dag wilde ontvangen'... Dit had ik helemaal niet gezegd dat dit niet correct was, 12 feb. was prima. En iets over de beschadigde mok, precies dáár ging het om. Nou ja, dame bood haar excuses aan. Haar schuld niet maar ze begreep mijn probleem ook niet helemaal. Moest het weken duren en nu kreeg ik dan toch mijn geld terug, fijn. Had zo simpel kunnen zijn. Greetz, instrueer alle medewerkers over het retourbeleid EN de dienst die de retouren ontvangt DAAR zit de fout in deze, jammer. Voortaan weer Kaartje2Go!