Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

van Uffelen Mode
van Uffelen Mode
Al 80 jaar is Van Uffelen Mode een vertrouwd adres voor kwaliteit, stijl en service. Met meer dan 60 winkels door het hele land is er altijd wel een filiaal in de buurt. Je vindt er meer dan 100 topmerken voor dames en heren, van tijdloos tot trendgericht, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In zeven winkels, waaronder onze nieuwste locatie in Zeist, shop je ook kinderkleding. Denk aan merken zoals Tommy Hilfiger, Garcia en Raizzed, voor zowel jongens als meisjes. Voor heren vind je onder andere Tommy Hilfiger, PME Legend en State of Art. Voor dames bieden we een breed aanbod met merken zoals Expresso, Claudia Sträter, Geisha en Vila. Sinds 2012 kun je ook online bij ons terecht. In de webshop vind je een ruime keuze uit bekende merken, exclusieve web-only items en een goed gevulde outlet. Kinderkleding is sinds 2014 ook online verkrijgbaar.

super
Snelle levering en prima service
bij de aankoop van 2 truien heb ik een recent gekochte trui laten zien.
de trui liet al na een van de eerste keren dragen los bij een naad
later herhaalde zich dat meerdere malen op verschillende plekken
ik werd het werken met naald en draad zat en vond het ook heel treurig en volkomen niet op zijn plaats

ik meldde dat bij de verkoper
hij reageerde heel laconiek en kon alleen melden dat dit de eerste keer was dat hij dat meemaakte
op mijn aandringen dat het een ongewoon probleem was waar aandacht aan geschonken moest worden was hij uiteindelijk alleen maar bereid om de trui naar de bron te sturen
ik zou over de afloop geïnformeerd worden

later dacht ik, dat het toch wel echt een serieuze zaak is en dat ik mij niet serieus genomen volde

dit moet mij niet veel vaker overkomen

en ik ben benieuwd hoe het vervolg is
Prettige klantvriendelojke benadering en heel fijn dat een niet beschikbare maat later thuis wordt bezord.
Prima service, zowel in de winkel als de toezending product
Mooie winkel en gewone prijzen.
Wordt netjes en vriendelijk geholpen.
De bestelde producten voldeden en snel geleverd.
Ik zou graag willen zien dat je je bestelde artikel zonder kosten op kunt halen in een filiaal. Als je kijkt naar de filiaal voorraad klopt het regelmatig niet. ( Ik bel van te voren) Daar zit veel verbetering in, men is ook niet blij als je belt........moeten ze zoeken.
Jas besteld, deze voldoet aan de verwachtingen en werd snel bezorgd.
Bestelling nergens te verkrijgen in Nederland maar bij van Uffelen wel,dat is op zich al prima.
Bestelling netjes en op tijd afgeleverd.