Beoordeling voor: SAM online stores België/Belgique

9.2  /  10

Gemiddelde van 36 beoordelingen (afgelopen 12 maanden) uit 13 accounts.
Totaal aantal beoordelingen: 1207

Authentieke klantbeoordelingen

Alle Nederlandse beoordelingen zijn van klanten die een aankoop hebben gedaan bij SAM online stores België/Belgique

2 / 10

I'm facing to bring the board to my place as the board is too big.
    Contacted the service center and seems like you are not taking about customer. you are just focusing on your profit rather than solving the customer's problem.
    unprofessional service center agent , following only rule instead of solving problem and literally don't care about customer
    worst experience ever and never want to order anything again.
    Commentaar van SAM online stores België/Belgique:
    Dear Customer, Thank you for your feedback. We take this extremely seriously. Before purchasing a product, we always recommend measuring it to make sure it all fits. We have our rules that we must adhere to, if you want to return a product there are costs involved. You can also find this in our general terms and conditions.

op 15.05.2023 om 14:04 uur

10 / 10

Bestelling werd snel en correct uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden van de onderneming en zullen niet nalaten opnieuw een bestelling te plaatsen indien nodig.

op 14.03.2023 om 11:44 uur

10 / 10

goede info over het product en prijs kwaliteit heel goed en wat een snelle levering top gedaan!

op 10.03.2023 om 12:58 uur

10 / 10

Super produit pro. Très bien emballé donc arrivé sans avoir été abîmé. Livraison rapide et en plus frais de port gratuit.
    Je suis Ravie

op 06.03.2023 om 19:16 uur

10 / 10

J'ai preféré la facilité de commande et la rapidité de livraison. Sans oublier le professionnalisme de l'un de vos collaborateurs lors de notre échange téléphonique.
    Bonne journée
    ***

op 02.03.2023 om 14:51 uur

Alles netjes geleverd prima

op 01.03.2023 om 15:54 uur

10 / 10

vlotte bestelling en snel levering ; prijs kwaliteit goed

op 24.02.2023 om 11:38 uur

10 / 10

C'est la deuxième fois que je commande un tableau en vert noir à usage personnel. Informations efficaces et rapides de la part du service clientèle, excellent produit livré très rapidement !

op 18.02.2023 om 08:55 uur

10 / 10

Livraison rapide produit conforme, le top

op 09.02.2023 om 14:10 uur

Communication au top

op 07.02.2023 om 20:56 uur

SAM online stores België/Belgique

• Met online stores in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië, Oostenrijk, Italië, Spanje, Denemarken en Ierland, zijn wij één van de grootste producenten en verkopers van presentatieproducten in Europa. 99% procent van wat we verkopen is gefabriceerd in één van onze eigen state-of-the-art productiefaciliteiten. Onze eigen merken sam creative, sam connect of sam office, zijn synoniem geworden voor innovativiteit, kwaliteit en betaalbaarheid binnen onze branche. Dankzij ons moderne centrale distributiecentrum leveren we onze bestellingen snel uit door geheel West-Europa, gedurende het hele jaar. SAM online stores is fabrikant, distributeur en verkoper; alles-in-1. Hier profiteert ú van. Scherpe prijzen, korte levertijden, maatproductie en echte klantenservice van experts. Wij noemen dat de voordelen van het direct kopen bij de producent!

• Adres:

15.05.2023 om 14:04 uur
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

meer »

Standaard