Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Zaden Kopen Online
Zaden Kopen Online

Top
Goed assortiment. Alleen vind ik het teleurstellend dat er na een bestelling geen enkele bevestigingsmail komt met een samenvatting van de bestelling. Ik heb zitten wachten en dacht dat het weer zeker een oplichters website was. Uiteindelijk zijn de zaden wel binnen 3 dagen binnengekomen.
De bestelde zaden zijn prima. Bij de bestelling had ik problemen om te kunnen betalen. Na contact met de firma de volgende morgen was de bestelling en betaling goed afgehandeld. Het pakket werd 6 dagen na melding van verzending afgeleverd.
Duidelijk en efficiƫnt proces van bestelling tot levering
Alles naar wens!
Ik heb tijdig mijn bestelling geplaatst op 30/05/2023.
Deze zou na 3 dagen moeten aankomen volgens de site. Tot op heden (08/06/2023) heb ik nog niets ontvangen alsook geen antwoord op mijn mail met de vraag waar mijn bestelling blijft.

Contact opnemen met dit bedrijf, zowel telefonisch als via mail, blijkt een uitdaging te zijn en er is nog altijd geen spoor van mijn bestelling die ik met spoed nodig heb wegens verkoop van ons huis.

Niet aan te raden om hier te bestellen! Geen betrouwbaar bedrijf en onmogelijk om iemand te kunnen bereiken!
Snelle, goed verzorgde verzending!
Kwalitatief goede zaden en correcte, snelle levering.
Snel en goedkoop!
De keuze is reuze.