Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
Vitami.nl
Vitami.nl
Wij zijn Vitami.nl een online gezondheidswinkel voor hoogwaardige vitaminen, voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica. Een webshop met een passie voor gezondheid én gezond eten. Bij ons kun je heel gemakkelijk kiezen uit een ruim assortiment van zuivere en kwalitatief hoogwaardige producten. Alles voor een gezonde binnenkant en een stralende buitenkant. Heb je vragen of wil je professioneel advies? Onze gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers staan je graag persoonlijk te woord. Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar: Telefoon : +31 (0) 416 382448 Email: info@vitami.nl Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en willen graag weten hoe zij over Vitami.nl denken. Deze reviews helpen ons om onze webshop en dienstverlening te blijven verbeteren. En als onze klanten "gewoon" tevreden zijn vinden we het natuurlijk heel erg leuk om dat te horen. Lees hier hun eerlijke mening over Vitami.nl!

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
snelle levering en normale prijzen
Overzichtelijke website.
Gemakkelijke betalingsmogelijkheden.
Snelle levering.
Goede verpakking van besteld product.
Snelle levering, prima service!
Snel verzonden, netjes verpakt. Niets op aan te merken.
Een website die breder is dan wat in één keer op het scherm past, vraagt van de gebruiker een heleboel schuif- en zoekwerk. Niet doen dus.
Vitami.nl Ik begrijp uw opmerking niet. Om u verder te helpen zou ik willen vragen direct contact met ons op te nemen via info@vitami.nl Uw vitami.nl team
Keurige service. Levering op tijd
Ik heb er vaker besteld en snel geleverd. Jammer dat ik heb nooit korting heb gekregen. 😂.
Vitami.nl Bent u al bekend met ons VIP spaarprogramma? U kan zelf aangeven wanneer u deze korting verzilverd! Uw vitami.nl team
Een probleempje snel en direct opgelost. Keurig!
Duidelijke site, makkelijk betalen, goede informatie over aflevering en keurig volgens afspraak geleverd. Een pluim!
Ik werd gebeld toen het bestelde artikel een langere onvoorzienbare levertijd had en mij werd een alternatief aangeboden.

Loading...
Wat is eKomi?
eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.
Het eKomi zegel