Certificaat

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

VINK LISSE B.V.
VINK LISSE B.V.
Bij VINK LISSE vindt u van kantoorstoel tot en met heftruck alles voor uw kantoor, bedrijf en magazijn - Alles voor het bedrijf.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
***
Items compleet leveren, beter controleren voordat het wordt verstuurd
Prima producten, prima service
We hebben geen verkoper gesproken dus tja... alles online.
alles
*****
- De levertijd, welke door de webshop afgegeven, klopte niet. Vervolgens is er tot tweemaal toe een levertijd afgegeven, welke niet gehaald werd. Positief is, dat uiteindelijk de producten per koerier alsnog afgeleverd werden.
- De geleverde pallets zouden zijn geproduceerd conform IPPC-ISPM 15. Echter, er is geen keurmerk op de pallets gedrukt, zodat deze in China niet geaccepteerd worden. Uiteindelijk zijn de bestelde pallets ook niet gebruikt. Overigens heb ik hier (nog) geen melding van gemaakt.
Tot nu toe, slecht heb op 9 mei bestelling gedaan, factuur ontvangen - nooit artikel ontvangen, aardige medewerker gesproken, credit ontvangen en blijkbaar heeft hij opnieuw artikel aangemaakt, tot op heden nog niets ontvangen, hoop dat het vandaag afgeleverd gaat worden.
prima geholpen
Breed aanbod, goed te selecteren !

Loading...

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

Het eKomi zegel