Certificaat

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Zorgvoorthuis.nl & goedespellen.nl
Zorgvoorthuis.nl & goedespellen.nl
van Kempen medical services is het bedrijf van Marcha en Ralf van Kempen met de volgende websites: -- www.zorgvoorthuis.nl -- -- www.zouttherapie.nl -- -- wwww.kraamtens.nl -- -- www.goedespellen.nl

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Purchased Elle tens via van Kempen. The staff was super helpful with the extra questions I had. The machine itself was of huge help during the delivery. Highly recommended to all mamas to be!!
Keurige info, perfect op tijd en goed geleverd
Snelle levering en gemakkelijk te bestellen
Tevreden 😊
Vriendelijk geholpen/geadviseerd door medewerkster. Snelle service. Goed product, Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom erg tevreden!!
Aanrader!
ik heb het nog niet ontvangen!
groetjes,
***
ik ben zeer tevreden over zorgvoorthuis.nl. ook als ik bel is *** altijd heel vriendelijk en hulpvaardig over mijn vragen.En de snelle afleveringen altijd fijn. en de materialen van zeer goede kwaliteit, ik heb veel tens electrode pleisters van firma.s uitgeprobeerd. maar ik vind het van jullie de beste. de tenselectroden kan ik langer gebruiken. vriendelijke groet.
Het product was goed te vinden maar na bestelling en betaling via ideal kreeg ik meteen mijn factuur te zien.
Deze was echter niet uit te printen. Het zou handiger zijn als u het meteen met een PDF mee laat komen òf u moet duidelijk aangeven dat de factuur met de bestelling meegezonden wordt.
Groeten
geweldig produkt en snelle levering ondanks de corona perikelen....
De bestelde artikelen zijn ondanks corona en drukke post zoals gewoonlijk zeer snel geleverd. Wij zijn erg tevreden en zien niet in waarom er verbetering(en) moeten worden gedaan.
topbedrijf1
Snelle levering, goed verpakt

Loading...

Het eKomi zegel