Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
Sanispecials.nl
Sanispecials.nl
Sanispecials.nl: Écht alles voor je badkamer, toilet en keuken! 20 jaar ervaring in sanitair, centrale verwarming & keukenaccesoires. Hans, Frank, Cindy en Mandy zitten 24/5 voor je klaar! Graag tot ziens bij Sanispecials.nl!

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
snelle leveringen
geen ellenlang wacht aan telefoon voor informatie,
goede prijs, snelle levering
Prima!
Prima
Prima bedrijf, goed geleverd voor een nette prijs.
3/5
Na een korte vergelijking kwam Sanispecials zowel qua levertijd als prijs het gunstigst uit de bus. Ook in de praktijk was dit het geval. Dus wij zijn heel tevreden met Sanispecials.
Mooie producten voor een faire prijs
Goed assortiment, heldere website en snelle accurate levering.
verpakking was bij levering weer beschadigd terwijl er duidelijk breekbaar op stond vermeld, GLS-bezorger wist van niets.
Gelukkig was er niets beschadigd binnenin de verpakking. Naar de verpakking te oordelen wordt er lomp met bestellingen van groter formaat omgesprongen (laten vallen)

Graag in de toekomst i.p.v. telefoonnummer GLS-pakketdienst (€ 1,- per gesprek en alleen bereikbaar tijdens kantooruren) Track & Trace nr. van bestelling op factuurbon in e-mail vermelden.

Mvg. ***
Sanispecials.nl Goedemorgen, bedankt voor uw recensie. Ik heb u een mail gestuurd voor verdere informatie! Mvg, Mandy, Sanispecials Uw sanispecials.nl team

Loading...
Wat is eKomi?
eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.
Het eKomi zegel