Certificaat

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Runderkamp | Passie sinds 1884
Runderkamp | Passie sinds 1884
De Familie Runderkamp uit Volendam staat voor passie sinds 1884. Onze passie komt elke dag tot uiting via catering, bbq webshop, twee slagerijen, een restaurant en een kookstudio. Kijk op www.runderkamp.nl voor alle info over het verhaal van Runderkamp.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Al tweemaal gebruik gemaakt van de cateringservice, eenmaal bbq en eenmaal koud/warm buffet. Was goed verzorgd, erg lekker en ruim voldoende. Alles wordt gebracht, klaar gezet en de volgende dag weer opgehaald. En de afwas doen ze zelf..
Het (Italiaanse) buffet was heerlijk en alles was voldoende aanwezig!
Prima service en heerlijke hapjes!
We had 2 events. We were charged for 2 people to be there... but it really need only 1 staff for the first event, since there were not serving of drinks... and only leaving on a table.

Also, they were unprepared for smaller issues, such as napkins, cleaning cloths... etc.

I also believe that the amount of food should be better specified on the purchase... specially dealing with international clients (not only americans or dutch).

The attention from the office staff is great.

Thanks again!
Ik ben niet in de winkel geweest. Ik heb 3 keer een buffet thuis gekregen. Dit was uitstekend, en voor herhaling vatbaar.
Samen met de firma Runderkamp wordt de voorbereiding ook een feest!
Het was super smakelijk en willen zeker weer gebruik maken van jullie catering diensten.
Ook de beste man die de catering kwam brengen en halen was een topper
Goede communicatie, behulpzaam en meedenkend.
Op de dag zelf was alles prima goed verzorgd. De hapjes waren voortreffelijk en de dames zeer aardig en gastvrij. Zeker voor herhaling vatbaar!
Afgelopen december jullie service gebruikt voor de Kerstlunch, erg tevreden over het eten. Was erg goed verzorgt. De volgende keer zal ik jullie zeker weer gebruiken
Ik ben zeker tevreden over Runderkamp, wat ik alleen jammer vind dat bij het ophalen van de spullen ze een warmhoudpan van onszelf mee hebben genomen, wel weer teruggebracht, maar er mist een onderdeel en de pan is eigenlijk niet meer bruikbaar.

Loading...

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

Het eKomi zegel