Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
Prinsessenjurk
Prinsessenjurk
Prinsessenjurk heeft het grootste assortiment prinsessenjurken van Nederland en Belgie. Daarnaast bevinden zich in onze collectie alle bekende Disney en sprookjes thema's verkleedkleding en voeren we ook een assortiment voor stoere jongens (en meisjes). Een mooie kwaliteit verkleedkleding, schoenen en accessoires tegen vriendelijke prijzen en een zeer hoog servicegehalte; dat is waar we voor staan. Bij Prinsessenjurk willen we dat je met veel plezier en vertrouwen bij ons kan shoppen. Dat zie je terug in mooi beeldmateriaal met duidelijke uitleg, uitgebreid maatadvies, veel inspiratie en ook de vele betaal- en bezorgmogelijkheden. Alles samen zal je brengen tot een plezierige shopervaring. En mocht je dan nog vragen hebben, kan je ons mailen of bellen. Onze klantenservice staat voor je klaar. De verzamelde revieuws in het verleden zijn mede afkomstig van Laluzz.nl

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Smorgens besteld en savonds al in huis! En mijn dochter was dol blij met de mooie jurk. En volgens mijn van een goede kwaliteit!
Wij zijn heel fijn geholpen door *** heel veel geduld, toen besteld en afgerekend volgende morgen kwam de post het was heel erg mooi en lief ingepakt heel persoonlijk onze kleinkinderen waren helemaal verrukt van de prachtige Rapunzeljurken, nog heel erg bedankt voor het goede advies, en wij zijn heel erg tevreden.
Zeer goede en snelle service.
Ik ben heel tevreden over het afhandelen van mijn bestelling.
Ben zeer tevreden. Zeer snelle levering en de producten vielen erg in de smaak, dus ik zal zeker meer producten bestellen bij jullie.
Snel geleverd , in een mooie verpakkining ! Mijn dochter is helemaal blij .
Mooie jurk van goede kwaliteit zit zelfs een hoepel in de zoom vast genaaid, daardoor staat het jurkje nog mooier. Maat komt ook overeen.
Snelle en correcte levering.
Jurk was erg gekreukt...
bestelling volgens richtlijnen afgehandeld. goed verlopen
Een ruime assortiment
Snelle levering
Jurk was naar verwachting
Goede kwaliteit

Loading...
Wat is eKomi?
eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.
Het eKomi zegel