Certificaat

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!
Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!
practicomfort.nl
practicomfort.nl

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Na een deskundig advies van een meedenkende adviseur zijn we van ons kleine ligbad over gestapt op een inloop douche van Practicomfort.
Het renoveren van onze badkamer is zoals beloofd in 1 dag verwezenlijkt.
P.S .wat een vakbekwaam en nette monteurs hebben deze klus geklaard
Na lang wikken en wegen zijn we uit gekomen bij PractiComfort om ons bad in te ruilen voor een inloopdouche. Na de eerste mail naar PractiComfort werden wij al snel gebeld, afspraak met de verkoop adviseer gemaakt. Deze heeft ons heel goed geadviseerd, nadat deze een tekening had gemaakt hebben wij besloten om in zee te gaan met PractiComfort. Na 9 weken zoals afgesproken werd ons inloopdouche geplaats. Het bad werd netjes afgebroken, het puin en bad werden afgevoerd door de technische mensen (*** en zijn medewerkers) die deze klus heel vakkundig hebben uitgevoerd. De inloopdouche werd vakkundig geplaats geheel naar onze zin.
Goed advies op maat! De installateurs hebben vakwerk geleverd. Ik ben zeer tevreden!
bestelling is goed afgeleverd, hoogte glas vind ik iets te laag, er zaten waterspatten op de muur dus afscherming is niet hoog genoeg.
Dit ga ik oplossen met kunstof plaat in de zelfde kleur als het glas er boven te plaatsen om te voorkomen dat er water tussen glas en tegelwand komt.
verbetering zou zijn de glasplaten hoger maken, de regen douche komt boven de glasplaat uit waardoor afketsend water boven voorbij het glas komt.
Misschien glasplaten achterzijde iets van 220 cm maken, is nu 194 cm (afhankelijk van beschikbare hoogte). Het moet op de onbereikbare plek (tussen glas en tegelwand) wel droog blijven.
Verder zeer harde werkers die doorgingen tot de klus af was (was 18:00 uur).alles netjes opgeruimd en uitgelegd hoe het werkt.
na 1 jaar eindelijk besloten om een scootmobiel te nemen en had ik het maar eerder gedaan ja je wil er niet aan als je pas 60 bent maar ik voel me de koninging er op rijd geweldig ben er blij mee en mijn hondje kan ik vaker uitlaten en zo kom ik nog eens ergens wat daarvoor niet kon bedankt voor de service jullie hebben het verdiend gr nel
Ervaring over service, aanzicht scootmobiel en uitleg uitstekend. Alles prompt op tijd. Het koude weer heeft mij nog niet op de mobiel toegelaten maar, en dat had ik voor aanschaf nooit gedacht, doet mij uitkijken naar de eerste rit.

Groet
***
zeer tevreden, keurig gewerkt alle rommel netjes opgeruimd en ze zijn van 8 uur tot 19.00 uur aan het werk geweest petje af voor deze twee jongens.
Uw bedrijf is helder en zeer klantgericht.
De bestelling is correct afgehandeld door een goed
getrainde medewerker.
Tot nu toe ben ik zeer tevreden en zijn er geen
verbeteringen noodzakelijk.
Het telefoontje was ook erg belangstellend en vriendelijk
Wacht nog op het omzetten van het gas. Wel snelle levering maar het omzetten zodat ik het gas met links makkelijk kan bedienen zou ook handig zijn. Doe nu met linkerhand achteruit gas te geven is wel heel omslachtig. Was wel gemeld nu de uitvoering nog. Hoop asap te horen van jullie.
Binnen 3/4 dag werd de oude douchecabine verwijderd en afgevoerd. En werd de nieuwe inloopdouche door PractiComfort geïnstalleerd. Vakkundig en vriendelijk personeel.
Vlg week wordt de douchetoilet aangelegd.

Loading...
Wat is eKomi?
eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.
Het eKomi zegel