Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Number 1 Voetbalreizen
Number 1 Voetbalreizen
Wij, van Number 1 Voetbalreizen, zijn opgericht vanuit de filosofie dat zowel de Voetbalreis als de bijbehorende prijzen duidelijker, beter, transparanter en goedkoper kunnen. Op onze website kunt u snel, eenvoudig en voordelig een Voetbalreis boeken naar elke grote Europese competitie tegen de genoemde prijzen, zonder verborgen kosten. Onze Voetbalreizen zijn altijd inclusief; goed hotel in het centrum van de stad, ontbijt inbegrepen, kaarten naast elkaar in het stadion, goed zicht op het veld en uitgebreide informatie over de stad, het hotel en het openbaar vervoer, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn ontvangen wij graag uw feedback.

Super goed geregelde reis.
vanaf vertrek tot in het mooie hotel, en niet te vergeten vergeten de prachtige wedstrijd met hele goede plaatsen.

Algemeen zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.
Dit was mijn eerste voetbaltrip via Nr.1 voetbalreizen( wel in het verleden 2x bij Dortmund geweest). Deze reis samen met mijn dochter gemaakt, en wat hebben we genoten.Alles perfect geregeld, van uitleg openbaar naar hotel, verblijf ook perfect. Maar hel allermooiste was natuurlijk een vol Camp Nou, onvergetelijk. 3 jaar geleden een stadiontour gehad in Camp Nou, maar dit is zo mooi, stond bovenaan mijn bucketlist, dus afgevinkt. Nogmaals dank voor de goede zorg. Vr gr **** *****
Alles perfect georganiseerd. Tickets mooi op tijd en perfecte communicatie.
Enige minpuntje is de kamer in het hotel. Volledig in de hoek gestoken met een twijfelaar als bed. Dus wel een extra kamer moeten bijboeken.
Voor de rest alles top.
De trip naar Tottenham was een cadeau voor mijn vrouw en onze zoon en dus een mooi Moeder/zoon moment. Het was dan ook fantastisch dat we van jullie een upgrade gekregen hebben. De plaatsen waren echt TOP! Hartelijk dank hiervoor. En uiteraard bij een volgende trip zullen we eerst bij jullie komen aankloppen!
Nog een fijne dag
groet
***** *****
De keuze voor Number 1 Voetbalreizen kwam voort uit het gemak dat dit biedt. Kunt zelf kiezen waar je heen wilt en hoeveel dagen, en de rest wordt geregeld.

Het benodigde materiaal zoals hotelreserveringsnummer en wedstrijdkaarten worden tijdig in de mail geleverd. Het hotel lag lekker in het centrum waardoor alles prima lopend te doen was.
Ik zou een reis met Number 1 voetbalreizen iedereen aanraden! Zelf samen met m’n zoon van 10 een wedstrijd van Manchester City bezocht.

Bij aankomst kwamen we bij luxe hotel terecht in het centrum van van Manchester waarbij het metrostation op loopafstand lag en waar vanuit de hele stad (incl. de stadions Etihad en Old Trafford maar ook manchester Airport) binnen 20 minuten te bereiken was. Kamer en het ontbijt waren prima! Niks op aan te merken.

De wedstrijd Manchester City - Leeds was een ervaring die mijn zoon en ik nooit meer gaan vergeten. Wat een sfeer!! en wat een apheteose!! echt heel indrukwekkend….
Het mooiste was nog dat Number 1 voetbalreizen ervoor gezorgd had dat we zowat op het veld zaten.

Kortom een geweldige ervaring!!

**** & ****

Zeer tevreden, communicatie goed. Heb je een vraag per mail vrijwel direct antwoord.
Kortom zeker een aanrader om via nr1 voetbalreizen te boeken
De trip was prima geregeld. Duidelijk routebeschrijving naar hotel en stadion. De wedstrijd een onvergetelijke ervaring
Geweldig weekend gehad, alles keurig geregeld.
Vanaf de aanvraag heel prettig en tijdig geholpen.vlak voor vertrek kregen wij nog een begeleidende tekst en werd ons veel.plezier gewenst. Vooral het laatste is zo belangrijk om mee te geven. Helaas verloor PSG de wedstrijd maar hebben wij het afscheid van Messi meegemaakt.