Certificaat

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Number 1 Voetbalreizen
Number 1 Voetbalreizen
Op onze website kunt u snel, eenvoudig en voordelig een voetbalreis naar elke grote competitie boeken tegen de genoemde prijzen zonder verborgen kosten. Wij bieden onze voetbalreizen zowel inclusief als exclusief vliegtickets aan. Onze prijzen zijn gebasseerd op de vliegticketprijzen vanaf Amsterdam Schiphol. Indien u via andere vliegvelden wil reizen is de kans zeer groot dat er veel geld van de genoemde prijs af gaat en voetbalreis goedkoper uitvalt.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
De hele reis naar Manchester was goed verzorgd en geregeld. Het hotel lag centraal in het centrum en was van alle gemakken voorzien. de wedstrijd ticket waren goed. Mooie plaats en goed zicht op de wedstrijd
Voor mijn verjaardag een heerlijk weekendje Barcelona gehad. Alles was dik voor elkaar. Uitstekend 4 sterren hotel om de hoek van Plaça de Catalunya. Ook de tips in het reisbescheiden waren meer dan welkom. Bij vragen staan ze direct voor je klaar. Bedankt voor dit onvergetelijke weekend!
Goedemiddag,

Wij zijn met voetbalreizen nr1 van 2februari tot en met 4 februari 2019 naar Barcelona geweest om een wedstrijd te gaan bekijken

Alles we werkelijk perfect geregeld door voetbalreizen nr 1 zowel hotel,wedstrijdkaarten en zeer zeker de fietstour die wij erbij hadden geboekt.

Dit is zeker een aanrader om te doen.

Het enige wat u kunt doen bij de informatie van hotel Expo dat het best gereisd kan worden vanaf het vliegveld met de trein R2 deze stopt namelijk voor het hotel.***
Wij vonden het zeer netjes dat we van tevoren nettjes een mapje kregen met alle benodigde informatie en de wedstrijdkaarten .
De communicatie was top we konden nog een tour simpel bijboeken.
De reis was verder prima in orde, goed hotel.
De wedstrijd was leuk en er hing een goede sfeer. Vooral het zingende publiek wat je van liverpool verwacht.
Een stad die echt leeft voor het voetbal en niet te vergeten de beatles!
Naar binnen gaan in het stadion verliep soepel en wij zouden dit sowieso aanbevelen aan alle voetbal liefhebbers. Een bedrijf wat alles goed voor je regelt en alles voor je heeft uitgezocht. Kortom eem onvergetelijke tijd!

***Prachtige Dagen in Livepool.

prima geregeld en echt geen enkel min punt te melden.
prima hotel dicht bij een van de stations van Liverpool. verder alles prachtig op loop afstand van elkaar en ook op de wedstrijd dag zelf was alles perfect geregeld.
bij een volgende reis zal ik zeker weer zaken doen met number1 voetbalrezen.
ga zo door mensen.
Goede service
Waren naar Atletico Madrid tegen Getafe op zaterdag 26 januari 2019 .De reis was inclusief vliegen,tickets voor de wedstrijd en verblijf in viersterren hotel Quatro puerta del sol,maar ik zou voor wedstrijden in Madrid dit hotel niet meer aanbieden het hotel is nl sterk verouderd slechte kamers in een hele vreemde vorm slechte bedden,maar de service was prima.
Al een tijdje stond een bezoek aan Liverpool FC op de bucketlist van mij en mijn oudste zoon. Gekozen voor een arrangement van Number 1 Voetbalreizen en wel voor de wedstrijd tegen Crystal Palace op 19 januari 2019. Alle papieren ruim op tijd binnen, vliegen vanaf Schiphol rechtstreeks op Liverpool. Daar aangekomen rechtstreeks naar hotel om in te checken, ook de voetbal kaartjes lagen daar klaar. Door overbooking van ***, midden in het centrum. Zeer prima hotel met een fantastisch ontbijt, ook het internet was erg goed. Daarna door naar de game, geode plaatsen met een goed overzicht van het gehele speelveld. Was wel koud maar de sfeer maakte veel goed. You never walk alone net voor de wedstrijd gaat door merg en been, vergeet je nooit meer voor de rest van je leven...... Geweldig. Mooi dat het publiek gedurende de gehele wedstrijd pal achter het team staat en de winst met 4-3 was de kers op de taart.
De zondag nog cultuur gesnoven in het Beatles museum, zeker een aanrader. En met de hoeveelheid pubs die je in Liverpool vindt hoef je je nooit te vervelen. Maandag weer terug naar Nederland waarna we terug kunnen kijken op een fantastische reis waar we nog lang over na zullen praten. En Number 1 Voetbalreizen.......... zeker een aanrader.

***
De heenvlucht op zaterdag was geannuleerd. We hebben van Number1 de mogelijkheid gekregen om tegen een zeer redelijk tarief een dag eerder af te reizen. Hier zijn we heel tevreden over.

Bij aankomst in het hotel bleek dat één van de twee kamers was geannuleerd. Niemand wist eigenlijk door wie, maar we hebben lang bij de balie moeten wachten tot de manager over zijn hart streek en ons toch een kamer gaf. Tussenkomst door Number1 was dus niet nodig.


De voetbalkaarten lagen bij het stadion op de afgesproken plaats en konden we vlot ophalen. De plaatsen in het stadion waren ronduit slecht, maar daar kon Number1 natuurlijk niets aan doen. Net als het voetbal dat zo slecht was dat het pijn aan je ogen deed. We hadden deze wedstrijd zelf uitgezocht :-))


De volgende voetbaltrip boeken we uiteraard weer bij deze organisatie.
De bestelling is prima afgehandeld. Alles was op tijd binnen en de informatie kwam duidelijk via de mail binnen. Bij het toezenden van de kaarten bleek dat we ook nog een upgrade hadden. Dus dit werd zeer gewaardeerd.
Vlucht, hotel, tickets allemaal top geregeld!!

Lissabon fantastische stad

Loading...

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

Het eKomi zegel