Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

myposter.nl
myposter.nl

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Super snel en prima kwalitiet. Top!
Zeer tevreden...! Snelle verzending...!!
Prachtig resultaat, mooie afdruk, snelle en correcte aflevering
Er is één maar wat mij betreft: als je bezig bent met je fotoboek moet je het wel op tijd afhebben want anders verdwijnt je exemplaar. Dus doe je er drie weken even niets mee vanwege diverse oorzaken dan ben je je exemplaar kwijt en moet je weer opnieuw beginnen. Dus een fotojaarboek maken in de loop van het jaar gaat niet lukken
De foto's met lijst waren zeer gemakkelijk te maken en aan te passen op de website en de kwaliteit is prima. Zeer tevreden voor een goede prijs!
prima website met duidelijke instructies. Snelle levering en goed verpakt. De foto's (in dit geval op canvas) zijn uitstekend geprint en kunnen direct opgehangen worden.
I ordered the prints on march 11, still not recrived the prints. Order number *** I needed them for a presentation on Thursday 14. According to your website 3 days delivery if not express. I will not use myPoster again. Other comanies are more relaible. Just a final note it is friday 15 march still not received the prints.
Heel erg tevreden. Snelle afhandeling en levering
Goed geleverd en goede kwaliteit!
Keurig verpakt afgeleverd, maar nog belangrijker, een goede afdruk zoals voorspelt aan de hand van de foto. Ietwat kleurzweem, maar dat heb je al vrij snel met een z/w afdruk op een kleurenmachine. Daar is allciht nog ruimte voor verbetering. Al met al zeer tevreden, top!
Ik bestel hier niet weer. Bestelling lang na de eerste leverdatum nog steeds niet binnen en geen duidelijk antwoord waanneer dit wel binnen komt.


Loading...

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

Het eKomi zegel