Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!
Klikzeker
Klikzeker
Klikzeker biedt de verzekeringsproducten aan in samenwerking met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Toch is Klikzeker volledig onafhankelijk van die maatschappijen - en is daarom in staat haar klanten de beste tarieven te bieden.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Wijze van schade afhandelingen zeer goed. Binnen 10 het toestel keurig gerepareerd retour. Alles eenvoudig invullen en te volgen via het WWW. of Mail.
Mijn toestel is snel en prima gerepareerd.
Hartelijk dank, Klikzeker!
goede en snelle service
Prima service, duidelijk op de hoogte gehouden van alle stappen en had mobiel snel weer terug
Alles verliep binnen de aangegeven tijd en kreeg snel duidelijkheid over mijn reparatie

bereikbaar
vriendelijk
begrijpend
correct
efficiƫnt
doeltreffend

jazeker, zeer tevreden

tot het volgende studentenkind :-)
Zeer tevreden met de dienstverlening. Zeer snelle afhandling, scherm en achterkant volledig hersteld. Gehele proces was erg eenvoudig, top.
Zeer tevreden. Binnen 2mins een verzekering voormij telefoon aangevraagd.
Fietsverzekering afgesloten bij Klikzeker. Had vooraf de nodige vragen over de polisvoorwaarden. Door de helpdesk via email prima beantwoord. Zal deze emails goed bewaren en daar bij bij schade of diefstal aan refereren. Lees de verzekeringsvoorwaarden vooraf wel even goed door. Want er zijn wel een paar aandachtspuntjes: verzekering afsluiten binnen 14 dagen na aankoop anders geldt een wachttijd bij de dekking, niet-vaste toebehoren zijn onverzekerd, alleen diefstal-dekking als de fiets is vastgelegd aan een vast voorwerp, bij fietsen duurder dan E *** gelden specifieke eisen mbt gebruikte sloten, bij fietsen tot E *** voldoet een fietsslot met een minimum verkoopprijs van E *** (ook dan alleen dekking als vastgelegd aan vast voorwerp), let op: bij een ringslot met insteekkabel/ketting moet deze losse insteekkabel/ketting dus minimaal E *** kosten, de verzekeringsdekking is tegen dagwaarde, max. drie jaar voor aflopend max. 90%-80%-70% van de aankoopprijs. Ander puntje: tussen het productinformatieblad en de voorwaarden zit in geval van beschadiging een strijdigheid mbt de plicht tot *verzending* van de fiets naar een aangewezen bedrijf versus een eventuele *verwijzing* door verzekeraar naar een erkend bedrijf. Ga er maar van uit dat *verzending* van de fiets niet hoeft, de voorwaarden gelden. En *erkend bedrijf* heeft betrekking op reparatie door een professioneel bedrijf, dus niet door een amateur. Blijft echter een beetje tegenstrijdig en onduidelijk geformuleerd allemaal. Samengevat: leuke verzekering met lage premie, maar wel goed letten op de strikte verzekeringsvoorwaarden.
Zeer snel en voordelig af te sluiten. Wij zaten in het buitenland en hebben daar een nieuwe telefoon gekocht. Via klikzeker konden we toch eenvoudig een verzekering in Nederland afsluiten.

Loading...
Wat is eKomi?
eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.
Het eKomi zegel