Certificaat

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!
Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!
Klikzeker
Klikzeker
Klikzeker biedt de verzekeringsproducten aan in samenwerking met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Toch is Klikzeker volledig onafhankelijk van die maatschappijen - en is daarom in staat haar klanten de beste tarieven te bieden.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Het scherm van mijn telefoon was helaas stuk gegaan omdat ik hem heb laten vallen. Gelukkig was ik verzekerd bij klikzeker en kon ik hem opsturen naar hun reparatie centrium. Na iets minder dan 2 weken kreeg ik mijn telefoon gerepareerd terug Van de reparatie is gelukkig niks te zien en de telefoon werkt weer naar behoren.
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Het scherm van mijn mobiel was kapot door waterschade en ze hebben het toestel gerepareeerd zonder instelling in mijn mobiel te veranderen of te reseten. Ik ben erg blij dat ik dus alles nog heb.
Goed.
Verzekering voor Iphone afsluiten is zeer eenvoudig. Complete dekking voor relatief lage premie.
Ik mis alleen inzicht in de polisvoorwaarden. Hierdoor zijn zaken als eigen risico bij schade en uitkering bij diefstal pas na afsluiten verzekering duidelijk. Dat kan teleurstelling opleveren en niet conform verwachting van de klant zijn. Pas dit aan en dan zijn het 5 sterren.
Klikzeker Beste klant,
Hartelijk dank voor uw review op Ekomi over onze verzekeringsservice. In deze review geeft u aan dat de polisvoorwaarden niet voor uw beschikbaar waren voorafgaand aan het afsluiten van de verzekering.
Graag informeren wij u dat onze polisvoorwaarden ook voorafgaand aan het afsluiten van een verzekering beschikbaar zijn op onze website. U treft deze zowel aan op www.klikzeker.nl/avv  als tijdens het afsluiten van de verzekering. Bij het afsluiten van de verzekering verklaard u akkoord te gaan met de polisvoorwaarden, en u kunt dan ook op de link naar de polisvoorwaarden klikken om deze te lezen.
Vertrouwend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Uw Klikzeker-team Uw klikzeker.nl team
Fantastische service! Binnen 2 weken was de telefoon weer gemaakt en in gebruik!
Erg makkelijk geregeld. Ik koop vaak mijn telefoon als los toestel en overal waar ik hem koop en bij die zelfde winkel een verzekering ervoor afsluit is het om 1 of andere reden ***. Kost rete veel geld in tegenstelling tot KlikZeker. Makkelijk online geregeld binnen 5 min. Hoe een verdere schade afgehandeld wordt heb ik nog geen ervaring mee, dus daar kan ik niet over oordelen.
Gemakkelijk en goed
Het is zeer goed
Prima geregeld! Enige lastige was dat het formaat van het UPS label te groot was voor het formaat doos welke werd gesteld te gebruiken. Zou beter zijn als dit standaard in juiste formaat komt.
Duidelijke website. Goed product, prima prijs. Aanmeldproces duidelijk. Direct na betalen en aanmelden polis in de mail, ook prima. Wellicht nog idee om in aanmeldproces aan te geven wanneer de polis ingaat. Als klant verwacht je zo'n invoer veld.

Loading...
Wat is eKomi?
eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.
Het eKomi zegel