Certificaat

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Japan-rail-pass.nl
Japan-rail-pass.nl
Japan Experience is een agentschap dat gespecialiseerd is in reizen naar en in Japan, dat 30 jaar geleden werd opgericht. Japan Experience, een reisorganisator die zowel in Parijs als in Kyoto gebaseerd is, wil in Europa de eerste specialist zijn van reizen naar en in Japan, zonder bemiddelaars, om zijn reizigers het volgende aan te bieden: meer transparentie en faciliteiten de beste kennis van het land de beste prijzen

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Communicatie was helder en duidelijk. Een zoektocht op internet was wel nodig om te beslissen welke treinpas het meest aan onze eisen voldeed.
De bestelling, levering en het daadwerkelijk inwisselen in Japan was kinderspel. Met volle tevredenheid hebben wij deels door Japan gereisd.
Perfect georganiseerd.
Easy
Helaas zijn de beschrijvingen hoe de pas te krijgen in Japan niet optimaal en omdat er slechts weinig mensen Engels spreken kan dat een probleem geven. Dus een stappenplan in gewone taal zou wenselijk zijn.
Goed, geen opmerkingen
Duidelijke informatie en supersnel de JR pass in huis!
de pas werkt uitstekend. Vriendelijke medewerkers en de treinen rijden op tijd en zijn netjes. Procedure om voucher om te zetten in pas is vrij omslachtig.
De Japan Rail kantoren zouden op enkele stations wat beter kunnen worden aangegeven
Tevreden over de duidelijkheid van de webpagina, de instructies, het bereik enz. Mogelijkheid om pocket WiFi meteen mee te bestellen is fijn. Jammer dat je de railpas alleen per week kunt bestellen en bijvoorbeeld niet voor 10 of 18 dagen.
Het is allemaal ongeloofelijk goed geregeld en het wijst zich vanzelf. Het enige aandachtspunt zou kunnen zijn dat je, om stoelen te reserveren, nogal eens wat langer moest wachten bij het loket. Van de andere kant we hadden vakantie dus wat maakt het uit.

Loading...

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

Het eKomi zegel