Certificaat

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het keurmerk ter goedkeuring!

hotelopia.nl
hotelopia.nl
Hotelopia maakt deel uit van Hotelbeds Group, een van de grootste bedrijven voor reizen van Europa, dat diensten verleent aan meer dan 30 miljoen klanten in 180 landen door middel van haar verschillende merken. Het doel van Hotelopia is de onafhankelijke reiziger te helpen, zowel bij zakenreizen of plezierreizen, om een hotel te vinden en te boeken op de makkelijkste wijze, met volkomen veiligheid en voor de juiste prijs. Wij bieden een brede offerte aan, van goedkoop tot de luxe vijf-sterren hotels en appartementen. Wij hebben de populairste toeristische bestemmingen in verschillende hoeken van de wereld en we zoeken nog steeds elke dag om nieuwe bestemmingen op onze website toe te voegen. Onze klanten kunnen kiezen uit meer dan 40.000 hotels in meer dan 2.800 bestemmingen in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en Aziƫ. We hebben een team voor klantenservice die onze klanten zullen helpen en begeleiden, en voor alles wat ze nodig hebben zorgen.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Duidelijker info over belastingen en over annulatiekosten, op het eerste scherm. Grootte van de kamer vermelden.
Meer details over eventuele bijkomende kosten, als belastingen..., zouden duidelijker kunnen vermeld worden. Idem wat de kosten voor annuleren betreft. De grootte van de kamer is ook niet steeds vermeld, en is wel nuttig om weten.
***
Geachte heer/ dame,

Ik was verbaasd toen ik op mijn bankafschriften keek, dat ik voor uw dienstverlening moest betalen. Daar had ik totaal niet op gerekend. Mijn gedachte was/ is dat u wordt betaald door het hotel waar u ons naar hebt verwezen.

Voor de rest heb ik geen opmerkingen.

Met vriendelijk groet, ***
Gemakkelijke klantvriendelijke site.
Reserveringen gaan altijd prima!
We hadden een verblijf geboekt voor 2 nachten in Sedan en betaald.Een paar dagen nadien kregen we bericht dat de reservering geanuleerd was en ons geld zouden terugkrijgen.Op onze vraag ,waarom?? Geen uitleg... Zodus ons lang verwacht tripje met de honden ligt in het water. Bedankt Hotelopia !!
Tot nu toe verlopen mijn boekingen via jullie altijd perfect en is de reservering bij mijn hotel altijd goed over gekomen.
Dit keer boek ik voor het eerst een ander hotel omdat we nu als groep gaan en ik 2 fam. kamers nodig heb. Boeking voor zowel geen als terugreis is in ieder geval goed gegaan, nu maar hopen dat ze ons met 16 pers. ook verwachten en wij niet voor verassingen komen te staan, dat merken we in oktober.
Geen verbeteringen, altijd goed.
de betaling met creditcard verliep een beetje vreemd. De site gaf niet aan dat de transactie was afgerond. Normaal gesproken krijg je dan een bevestiging op de site. Ik kreeg wel de mail met bevestiging en daaruit moest ik opmaken dat de boeking is geslaagd.

Loading...

Het eKomi zegel