Certificaat

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!

fonQ.nl
fonQ.nl
Een ruim assortiment, keuzehulp én inspiratie: fonQ is de online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. Geef je huis wat fonQ!

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Makkelijk online bestellen. Supersnelle levering. En een mega compliment voor de klantenservice. Had een verkeerd product besteld. Kon dit kostenloos retourneren en geld terug. Bijzonder vriendelijk te woord gestaan. Zeer snelle afhandeling. Top.
Ze hebben een ruime keus in producten. De levering is zeer snel.
fonQ is een prima bedrijf, goede prijzen, goede klantenservice en snelle levering.
Het servies 46 delig wat ik besteld had was pas in februari 2022 te leveren. Aangezien het een kado was voor kerst gebeld met de klantenservice. Bestelling werd geannuleerd. Binnen 24 uur het geld terug op de rekening. Direct een nieuwe bestelling minder delig bestelt en de andere dag al binnen, super.
Ben erg tevreden over de geleverde producten. Mooi design, kwalitatief goed. Goede service, goed verpakt en snel geleverd
Altijd tevreden met FonQ. Snelle bezorging, alles op voorraad, groot assortiment! Kwaliteit is zeer goed! Love FonQ!:)
Super service. Zaterdag besteld maandag al in huis. Netjes verpakt en gewoon top
Snelle levering, in een goede verpakking. Top!
Ik heb meerdere van deze lampen besteld. Helaas waren er 3 stuk, dit lijkt een fabricage fout. Opnieuw bestellen ging gelukkig makkelijk en snel. Retourneren ook en de afhandeling is netjes. Enige aandachtspunt is de berichtgeving over het retour te ontvangen bedrag en het bedrag wat niet klopte bij 1 retour. Tip is om in de mail over het retour te ontvangen bedrag de bestelling onder elkaar te zetten, inclusief toegepaste korting en dan de optelsom van het bedrag weer te geven. Dit is voor de klant overzichtelijker en hierdoor voorkom je ook de fout van het verkeerde bedrag. Ik heb met de klantenservice hierover gebeld en het werd snel opgelost en goed gecommuniceerd.
Ruime keuze. Vlotte levering. Bij retour vlugge afhandeling.

Loading...

Het eKomi zegel