Certificaat

Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!
Vertrouwen door het Gouden keurmerk ter goedkeuring!
fonQ.nl
fonQ.nl
fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ!

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
FonQ is een fonkelend warenhuis met alle gemakken winkelen en thuis bezorging.
Groot en divers assortiment en een goed prijs. De producten worden snel en goed verpakt geleverd. Handig dat je ook voor avond bezorging kan kiezen. Zal zeker vaker een bestelling plaatsen.
Perfecte service en lekker snel geleverd!
Wederom een prima ervaring met fonq. Gehele transactie, dus bestelling, afhandeling en levering naar volle tevredenheid verlopen.
Super webshop!
Alles was prima alleen zat de stoel in een doos die dan weer in een gigantische doos van FONQ zat waar ik zelf in kon zo groot. De doos was verder gevuld met plastic, echt verspilling en de doos was ook moeilijk af te voeren naar de papierbak.
Wij hebben een prullenbak gekocht en bij levering bleken hier deuken in te zitten. Na een belletje hadden we de volgende dag gelijk een nieuwe binnen gekregen. Top service
fonQ is zeer snel, overzichtelijk en klantvriendelijk. Het maakt shoppen echt supermakkelijk en geeft een relaxt gevoel. Verjaardagscadeau, eigen interieur vernieuwen of gewoon een keukenmesje nodig, je kunt voor al deze dingen en meer terecht!
Snelle levering. Duidelijkheid over de producten
Zoals altijd, goede prijs, goede service, snelle levering. Fijn dat je ook zal kan bepalen wanneer iets wordt geleverd. Of gewoon op een afleverpunt laten bezorgen en ophalen wanneer het je uitkomt!

Loading...
Wat is eKomi?
eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.
Het eKomi zegel