Certificaat

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Bronzen keurmerk ter goedkeuring!

Buyitdirect
Buyitdirect
Voor veel bedrijven, overheden en organisaties uit de non-profit sector is Buyitdirect al jarenlang het vertrouwde adres voor de aankoop van ICT producten. Buyitdirect is onderdeel van Bechtle AG, een Europees ICT concern met meer dan 7000 medewerkers in Europa. Dat geeft ons niet alleen de slagkracht waar het gaat om inkoop, maar biedt bovendien de zekerheid van continuïteit voor al onze klanten. Ons team van ervaren verkopers adviseert u niet alleen op het gebied van hard- en software, maar biedt ook ondersteuning als het gaat om uw netwerk, softwarelicenties of infrastructuur. Zij beschikken over de juiste kennis en certificeringen binnen de productportefeuilles van grote A-merk fabrikanten. Ook op het gebied van Software & Cloud bieden we alle gangbare box- en licentie producten aan. Dagelijks wordt de website gebruikt door duizenden bezoekers, op zoek naar ICT producten zoals notebooks, pc´s, mobiles, servers, netwerken en software. Buyitdirect levert duizenden producten van topkwaliteit. U bestelt direct uit voorraad en heeft uw bestelling de volgende dag al in huis. Al onze medewerkers zijn er op gericht u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Good
Goede levering en goede informatieverstrekking.
Ik vond het erg lang duren voordat de reparatie van de laptop in gang is gezet. Ook het feit dat er eerst betaald dient te worden voordat er gerepareerd wordt vind ik niet klantvriendelijk.....jammer
Sneller levering en prima prijs
Heel goede support van de sales afdeling.
Bestelling perfect verlopen en levering helemaal in orde.

Mvg,
***
Prima product, snel verzonden, maar echt veel te laat ontvangen. De bezorger komt langs als ik er niet ben en levert het dan af bij een afhaalpunt dat zeer beperkte openingstijden heeft. Niet handig. Tip: bouw de mogelijkheid in om het product gelijk naar het afhaalpunt te versturen en niet eerst een bezorger zinloos langs mijn huis laten rijden. En kies een andere winkelier als afhaalpunt. De Handyman in Heemstede sluit al om 17.30 en dat is veel te vroeg. Kies een van de supermarkten, die zijn tot 20 of 21 uur open.
Snelle levering; goed meegedacht in onze vraag om het juiste artikel.
Dhr *** heeft ons zeer vakkundig, adequaat en vlot geholpen.
Goede service, scherpe prijzen en zeer tevreden
over onze accountmanager ***
Zeer correct, vlgs afspraak.

Loading...

Het eKomi zegel