Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Blundstone.nl
Blundstone.nl

Goed telefonisch geholpen
Spijtig vind ik dat ik voor de kosten van retour (EUR 8,95) heb moeten opdraaien. Om twee redenen:
1 boots pasten mij niet
2 ik kon de safety boots niet bij mij in de buurt gaan passen in de winkel en daarom noodzakelijk via webwinkel moeten kopen

Ad 1 Ik heb al jaren een paar dress boots in maat 7,5 en bij navraag over welke maat ik van het model safety boot zou moeten hebben wees door mij gevonden informatie op de site uit dat de maat van de modellen allemaal gelijk zou moeten zijn en is is mij aangegeven dat de halve maten alleen in geval van hogere wreef van toepassing zouden zijn.
Hierdoor ontstond bij mij twijfel en heb ik voor de zekerheid zowel 7 als 7,5 besteld. Bij het passen bleken beide niet te passen. Dus er is wel degelijk sprake van afwijkende maten. Uiteindelijk ook een maat 42 besteld. Die passen wel. Juiste informatie had voorkomen dat ik maat 7 of 7,5 besteld zou hebben en meteen voor maat 42 was gegaan.
Ad 2 Vanwege het feit dat model safety boot niet bij mij in de buurt te halen was moest ik noodgedwongen via de site bestellen. Als wel in de buurt had ik ze op de fiets gehaald of had ik gecombineerd met andere dingen.
Schoenen werden conform van tevoren aangegeven termijn afgeleverd.
prima schoenen en pasvorm; lopen heerlijk.
Ik zou nog meer willen lezen over de maatvoering van de halve maten
Ik zweer al jaren bij blustone en dat zal ook wel zo blijven al zijn ze wel duur
Ze worden snel lelijk, zitten een stuk minder comfortabel dan verwacht dus de prijs zeker niet waard
Tja, wat zal ik zeggen. Blundstones forever, zoiets. Defect aan ouder paar opgelost met korting op een nieuw paar. Advies over model ivm hoge/brede voet. Nu weer lekker nieuwe blundies die lang meegaan. Blije klant
Snelle levering. Goede service.
Geweldige laarzen,!