Certificaat

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

Vertrouwen door het Zilveren keurmerk ter goedkeuring!

ALTERNATE
ALTERNATE
Alternate is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica en gereedschappen. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilmentpartner voor andere verkopers. Alternate is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche. Sinds 1998 is Alternate ook gevestigd in Ridderkerk, als zelfstandige aftakking van de Duitse moederorganisatie

Meer

Minder


Authentieke beoordelingen

 • Beoordelingsdatum
  (nieuwste eerst)
 • Beoordelingsdatum
  (oudste eerst)
 • Beoordeling
  (hoogste eerst)
 • Beoordeling
  (laagste eerst)
Alles Prima
Helemaal top weer! Goede website, goede prijs, goede levering.
Bestelling ging gemakkelijk. Er was alleen wel een kleine vertraging op uitlevering dan verwacht. Hierover was er snel gecommuniceerd na navraag en de levering was vervolgens binnen twee dagen ontvangen.

We kennen het bedrijf al langer en zijn "mee verhuisd" van vestiging naar vestiging. Altijd goed en deskundig geholpen. Héél erg jammer dat de verkoop niet meer in de winkel plaats vind, ik vind online shopping dermate onpersoonlijk dat ik hier bijna nooit gebruik van maak. Dan liever naar de winkel. Maar als het echt niet anders kan (zoals nu ook helaas bij Alternate) ben ik gedwongen tot aankopen via internet. Voor mij zou het een verbetering zijn als de winkel weer gewoon open gaat. Wishfull thinking!
snelle levering
Prima leen snelle levering
I bought a laptop during black friday in Alternate.nl, shipping was fast and the product was as specified. The costs were OK

The only issue I saw was that the shipping box was damaged/open when it arrived. Naturally I can't say whose fault it was, either them or the post company. I would usually not accept this when buying a laptop. Nonetheless, the product came in good conditions.
Prijzen zijn aantrekkelijk. Assoriment vrij ruim.

Echter:
Helaas is de showroom gesloten. Zoals gewoonlijk zocht ik laatst wat artiekelen uit op de website om ze daarna in de showroom te kopen en mee te nemen. En eventueel te wijzigen in overleg met baliemedewerker. 'k Stond voor een dichte deur. Ook het afhaapunt voor bestelde artielen was onbemand. Vrijdagmiddag.

De belofte 'vandaag op tijd besteld, morgen afgeleverd' werd niet bewaarheid. In plaats van zaterdag werd het maandag. Terwijl we een nieuwe harde schijf voor een NAS heel erg nodig hadden.
Heb per ongeluk de verkeerde ram besteld. Na een telefoontje en meegekeken werd de juiste ram besteld en zeer snel bezorgd.
perfect geregeld

Loading...

Het eKomi zegel