Verhoog uw omzet en het vetrouwen door onafhankelijke meningen van uw klanten
Wij helpen onze klanten door middel van het weergeven van intelligente klant enquête en authentieke waardevolle feedback van klanten om daarmee de klanttevredenheid en de inkomsten te verhogen.
meer lezen »
meningen van uw klanten
Voordelen
- Tot 20 % meer omzet
- Maximaliseren winkelwagen
- Meer tevreden klanten
- Concurrerende voordelen
Onze service
- Echte winkel & product beoordeling
- Professionele klantenwaarderingen
- Redactionele controle & activering
- Widget met feedback voor uw website
Onze klanten
"Met het systeem van eKomi kunnen wij transparantie creëren en het vertrouwen doen stijgen. Waardevol voor de klant en zeker ook waardevol voor ons. De samenwerking met eKomi loopt uitstekend. Altijd direct bereikbaar en de technische implementatie was zeer eenvoudig!"
Onze partners
BVB Media is een jong ‘total service’ mediabureau met een moderne netwerkstructuur. Vanuit ons hoofdkantoor te Sliedrecht sturen we een hecht team van webdesigners, programmeurs, copywriters, bedrijfjournalisten en andere professionals aan. Dat betekent dat wij van alle markten thuis zijn, en u niet verder hoeft te kijken.
Payment Service Provider ICEPAY heeft als doelstelling een zo breed en effectief mogelijk netwerk van (micropayment) betaaloplossingen aan haar klanten aan te bieden. Deze diensten zullen wereldwijd op een flexibele en veilige manier worden aangeboden, waarbij kwaliteit en service voorop staan.
Iddiz is een fullservice mediabureau dat een breed scala aan diensten levert. Op creatief vlak helpt Iddiz met het bouwen van een concept en het ontwerpen van online of offline media. Op het gebied van techniek realiseert Iddiz oplossingen met elke graad van complexiteit.
LogiVert Mijn Webwinkel is de oplossing om snel en zonder enige technische ervaring een professionele shop op het internet te plaatsen.Met deze webwinkel software kan werkelijk iedereen een webshop bouwen. De winkel krijgt meteen een professionele uitstraling mee. U geeft de producten aan die u online wilt verkopen en het programma zorgt voor een volledige verkoopsite.
One-Stop-Webshop is een handelsnaam van H1 Customer Contact Optimizers B.V. te Rotterdam, onderdeel van de H1 Group. Al sinds 1997 zijn wij bezig met het optimaliseren van klantcontacten om tegen de meest efficiënte werkwijze het meest effectieve resultaat te behalen. Zo werkten wij o.a. voor KPN, Nuon, Planet Internet, Rabobank en Oxxio.
"Brancheorganisatie van bedrijven die zich begeven op de markt van het verkopen aan consumenten op afstand."