Beoordeling voor: SAM online stores Nederland

9.2  /  10

Gemiddelde van 55 beoordelingen (afgelopen 12 maanden) uit 11 accounts.
Totaal aantal beoordelingen: 1681

Authentieke klantbeoordelingen

Alle Nederlandse beoordelingen zijn van klanten die een aankoop hebben gedaan bij SAM online stores Nederland

10 / 10

In de middag besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Uitermate tevreden over product en service.

op 23.03.2023 om 08:02 uur

10 / 10

Praktisch whiteboard, snel geleverd, goed verpakt.

op 21.03.2023 om 16:27 uur

10 / 10

Vlot geleverd, prima produkt.

op 15.03.2023 om 17:42 uur

10 / 10

Projectiescherm bevalt zeer goed. Zeer tevreden!

op 14.03.2023 om 17:54 uur

10 / 10

Een duidelijke en eerlijke productomschrijving op de site maakte het voor mij eenvoudig om het juiste product te kiezen. Het bestelproces is zoals je mag verwachten goed op orde. Het enkele negatieve punt dat ik zou kunnen noemen is dat het niet van te voren exact duidelijk was wanneer het product geleverd zou worden. Dit was eerder dan de uiterlijke leverdatum, wat natuurlijk goed is (veel beter dan te laat), maar hierdoor was ik op het moment van leveren niet thuis. Wanneer SAM dat nog optimaliseert is het 100% perfect!

op 10.03.2023 om 14:24 uur

10 / 10

Prachtig glazen whiteboard ! Toen ik het board met wat kleine barstjes er in ontving, was één mailtje met foto's naar de klantenservice genoeg om onmiddelijke een vervangend board toegestuurd te krijgen. Uitstekende service !!

op 10.03.2023 om 12:13 uur

10 / 10

Heel veel keuze, snelle levering, goede kwaliteit.

op 06.03.2023 om 12:29 uur

8 / 10

Bestelde whiteboard voldoet aan de verwachting. Alleen jammer dat ik niet weet hoe het op te hangen.Ook geen suggesties of i.d.

op 04.03.2023 om 20:21 uur

10 / 10

Voor de 2e keer iets besteld. Dag 1 besteld en Dag 2 in huis. Volgende keer weer hier bestellen

op 28.02.2023 om 08:56 uur

8 / 10

snel bezorgd , we waren echter niet thuis , er bleek geen bericht achtergelaten waar het afgeleverd was. Paar buren moeten langslopen paar dagen later. Kan gebeuren.

op 27.02.2023 om 17:37 uur

SAM online stores Nederland

• Met online stores in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië, Oostenrijk, Italië, Spanje, Denemarken en Ierland, zijn wij één van de grootste producenten en verkopers van presentatieproducten in Europa. 99% procent van wat we verkopen is gefabriceerd in één van onze eigen state-of-the-art productiefaciliteiten. Onze eigen merken sam creative, sam connect of sam office, zijn synoniem geworden voor innovativiteit, kwaliteit en betaalbaarheid binnen onze branche. Dankzij ons moderne centrale distributiecentrum leveren we onze bestellingen snel uit door geheel West-Europa, gedurende het hele jaar. SAM online stores is fabrikant, distributeur en verkoper; alles-in-1. Hier profiteert ú van. Scherpe prijzen, korte levertijden, maatproductie en echte klantenservice van experts. Wij noemen dat de voordelen van het direct kopen bij de producent!

• Adres:

23.03.2023 om 08:02 uur
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

Wat is eKomi?

eKomi biedt een onafhankelijke en transparante service voor het verzamelen en beheren van beoordelingen. eKomi verzamelt authentieke beoordelingen van klanten voor webshops, producten en diensten.

meer »

Standaard